English
Zoek    
 
 Activiteiten  
 


  Vorige    Overzicht    Volgende  
‘Schermen als Z...Zorro’€ 32 p.p. incl. BTW

Voelt u zich beetje als ZZZ....Zorro! Tijdens deze sportieve schermworkshop in de Amsterdamse Jordaan maakt u kennis met de verschillende facetten van deze van oudsher adellijke sport, die Zorro liet zien op het witte doek om gure types een lesje te leren. Onze meervoudig schermkampioen heet u welkom en vertelt u over het schermen van vroeger en nu, waarbij een welkomstdrankje natuurlijk niet ontbreekt. Hierna gaat u al snel aan de gang met allerlei praktijkoefeningen zoals handhoudingen, wapenbeheersing, aanval en verdediging.

Succes is verzekerd als u uw collega’s verrast met ‘de stelling‘ en de ‘contre-temps‘. Of juist bij ‘de bindsteek‘ en de ‘boogwering‘ ?!

Locatie
De workshop wordt gegeven in een schermstudio in De Jordaan. Uiteraard krijgt u een routebeschrijving van ons, zodat u niet verdwaalt op de dag zelf.

Een andere activiteit?
Spreekt dit toch niet aan of wilt u nog iets anders ernaast doen voor een mooi gevuld bedrijfsuitje? We hebben nog veel meer! U kunt vrij combineren uit ons aanbod en zo uw eigen unieke arrangement samenstellen. Vertel ons uw wensen en ze komen uit!
 Details per stad:
Amsterdam
   
   
 Duur: 1,5 uur
 Locatie: Een schermstudio in de jordaan
 Aantal personen: Maximaal 24 personen per groep (i.v.m. De grootte van de ruimte)
 Prijs: Euro 32 p.p. incl. BTW
Euro 3 p.p. Korting vanaf 15 personen en meer

 Minimumbedrag: Euro 320,00 incl. BTW
 Inclusief: Professionele begeleiding, locatie, materialen, 1 drankje p.p
 Ook leuk! Wandel- en fietstours, Drummen op ‘n Djembé, Lama lachen!
Combineer deze activiteit met een diner in één van deze restaurantsEnkele reacties:

Ik (en ook de rest van de groep) ben zeer positief over de organisatie en de schermworkshop was erg leuk om te doen. De leraar en zijn assistente deden het leuk. Stukje geschiedenis en verschillende technieken werden duidelijk uitgelegd.
Ik vond het vooral leuk, omdat het zo gemoedelijk was. Het geheel werd enthousiast gepresenteerd, waarbij de liefde voor de sport echt naar voren kwam. Het kwam absoluut niet commercieel over, wat ik erg waardeer. Zeker een compliment waard!

Robert van Heijningen
We hebben het ontzettend leuk gevonden! De organisatie was prima geregeld en we hebben genoten van de workshops en het eten. Bedankt voor de organisatie. We zullen jullie bedrijf zeker onthouden!
W. van Hoek / Fysiotherapie Amstel
Meer reacties weergeven >>Informatie  Boeking