English
Zoek    
 
 Activiteiten  
 


‘Plat Amsterdams met Tante Sjaan’ - ludiek Mokums leren € 28 p.p. incl. BTW
Ga mee op taalreis met onze topper Tante Sjaan (Wat sie je dr lekker aat schat!), die u op vermakelijke wijze inwijdt in het zo typische en prachtige Mokums dialect (an maan laaf gein polonaise!). Hoe meer u uitpakt, hoe vermakelijker ‘t is en hoe meer er gelachen wordt. U zult niet de eerste zijn, die met een lach van oor tot oor het café verlaat! En de ‘Sjanen in de dop’, de toppers in de groep, doen dat ook nog met volle handen, want die krijgen een ludiek presentje mee.Ook leuk in combinatie met een andere workshop, voor een echte talentenjacht!

Meer info ‘Plat Amsterdams met Tante Sjaan’  -  ludiek Mokums leren
Plat amsterdams - tante Sjaan
  Amsterdam  

workshop Mondharmonica spelen € 22 p.p. incl. BTW
De mondharmonica is een geweldig instrument voor een swingende teambuilding, die laagdrempelig is maar toch uitdagend. Tijdens deze workshop leert onze bevlogen beroepsmuzikant u alles over dit handzame instrument en zult u versteld staan hoe u met wat hulp zelf al vlot een flinke partij op de ‘bluesharp’ kunt meeblazen.
Noten lezen? Dat is helemaal niet nodig! Zelfs muziek-analfabeten voelen zich helemaal happy tijdens dit muzikale intermezzo.

Meer info workshop Mondharmonica spelen
Nieuw Mondharmonica _websiteDDE
  Amsterdam    Rotterdam    Utrecht  

Popquiz! - ‘Kennen jullie deze nog...nog...nog...??‘ € 25 p.p. incl. BTW
Deze swingende wedstrijd vol muziek en fun is echt een aanrader voor jong en oud! Zing lekker mee met oude én nieuwe hits, luister naar tunes van televisieseries en films en bluf elkaar af met je kennis...zeker weten dat dit voor wat gezonde competitie zorgt in uw team of bedrijf! Onze gulle DJ/Quizmaster deelt de lakens uit en zorgt voor een swingende en informele omlijsting. Het winnende team ontvangt de fameuze ‘Oscar’ van de pop-quizzen!

Meer info Popquiz! - ‘Kennen jullie deze nog...nog...nog...??‘
Popquiz Modern Talking 142x107
  Amsterdam    Rotterdam    Utrecht  

XL ! - Extra Large, Extra Fun! (talentenjacht optioneel) Prijs op aanvraag
Een uniek en gevarieerd programma, speciaal voor de grote(re) groepen. Met veel mensen is het vaak lastig om een onvergetelijk en gevarieerd uitje te plannen met verschillende onderdelen op één of juist meerdere locaties in de binnenstad of op (uw) locatie. Laat dat nou onze specialiteit zijn! Tijdens uw bedrijfsuitje wordt uw groep dan weer opgesplitst, dan weer samengebracht, zodat de dag één geheel vormt en de verschillende teams een fantastische (mid)dag beleven...Met of zonder talentenjacht aan het eind!

Meer info XL ! - Extra Large, Extra Fun! (talentenjacht optioneel)
Bedrijfsuitje_dagarrangement XL
  Amsterdam    Rotterdam    Utrecht  

‘The Undutchables’ - een unieke & ludieke workshop € 29 p.p. incl. BTW
Kent u de bekende komische boeken ‘I always get my sin’ en ‘The Undutchables’? Hussel ze, voeg een aantal nieuwe elementen toe en je hebt een unieke teambuilding workshop waar men nog lang over na zal praten... Kijk door de ogen van een buitenlander naar ons Nederlanders in deze unieke én ludieke workshop waarin wij Hollanders op de hak worden genomen. Oefen samen met uw (buitenlandse) collega’s onze specifieke Nederlandse klanken...

Meer info ‘The Undutchables’ - een unieke & ludieke workshop
Undutchables_olijke duo
  Amsterdam    Rotterdam    Utrecht  

Hollandse Hits & Smartlappen Quiz - een gezellige boel! € 20 p.p. incl. BTW
Ik hou van Holland, wie niet? Dus hebben wij deze heerlijke muzikale quiz bedacht waarbij de nostalgische toppers van toen langskomen, maar ook de Hollandse hits van nu. Onze Mokumse Chantal zingt, stelt de vragen en zet u op scherp en dat allemaal in een sfeervol café dat uitnodigt tot een beetje onderlinge strijd en een boel gezelligheid. Welk team gaat er naar huis met de eeuwige roem? Dit is teambuilding ten top!

Meer info Hollandse Hits & Smartlappen Quiz - een gezellige boel!
Bedrijfsuitje S factor
  Amsterdam  

Schilderworkshop ‘Klieder & Klets‘ € 39 p.p. incl. BTW
‘Klieder en klets‘ tijdens deze heerlijke schilderworkshop in een schildersatelier bij het Vondelpark. Onder bezielende leiding van onze kunstenaar schildert u met elkaar een kleurig schilderij voor op kantoor of voor uw vertrekkende collega. U kunt ook een eigen doek schilderen, wat u wilt. De mogelijkheden en thema‘s zijn legio! Tussendoor is er voldoende tijd om even ‘te buurten‘ en om lekker bij te kletsen onder het genot van een hapje en een drankje.

Meer info Schilderworkshop ‘Klieder & Klets‘
schilderverf-142x107
  Amsterdam    Utrecht  

‘Lama lachen’ theatersport workshop € 36 p.p. incl. BTW
Improviseer en schitter tijdens deze workshop improvisatietheater. Bij tv-programma‘s als ‘De Lama‘s‘ en ‘De vloer op‘ heeft u misschien al gezien wat voor komische situaties kunnen ontstaan als er geen vaststaand script is. U hoeft geen toneelervaring te hebben, want het gaat om het samenspel. En als het even niet gaat, dan helpen onze professionele en ervaren trainers u natuurlijk op weg. Bent u een Lama in de dop? Ook leuk in combinatie met een andere workshop, voor een echte talentenjacht!

Meer info ‘Lama lachen’  theatersport workshop
theatersport bedrijfsuitje-
  Amsterdam    Rotterdam    Utrecht  

Zangworkshop ‘X-Factor‘ - Neem je eigen nummer op! € 28 p.p. incl. BTW
Bij ons geen omgedraaide stoelen, maar zingen, dat kunnen we! En wist u al dat iedere dag samen zingen met uw collega’s een hel positief effect heeft op de onderlinge samenwerking? Dus: niet twijfelen, maar zingen! Onze vlotte en gediplomeerde zangdocente maakt u zeker enthousiast. Of u nou een onvervalste smartlap wil zingen of een disco hit, de keuze is aan u. Ook leuk in combinatie met een andere workshop, voor een echte talentenjacht!

Meer info Zangworkshop ‘X-Factor‘ - Neem je eigen nummer op!
Vrijgezellenfeest_bedrijfsuitje Zangworkshop
  Amsterdam    Rotterdam    Utrecht  

‘Gimme all you got’ - Rap & Beats - workshop € 29 p.p. incl. BTW
Flow met de rijm, stimuleer uw brein. Spit ‘n couplet en Rap-refrein. U weet het vast al...‘Rappen‘ is ritmisch rijmen op muziek en tijdens deze vermakelijke workshop maakt u uw eigen originele Rap, op de muziek van ‘n ‘vette‘ beat onder begeleiding van onze ervaren ‘MC Alex‘. Aan het eind van deze workshop krijgt u een CD-exemplaar van uw Rap-meesterwerk mee naar huis, als muzikale herinnering aan het uitje!

Meer info ‘Gimme all you got’ - Rap & Beats - workshop
Rapdocent
  Amsterdam    Rotterdam    Utrecht  

workshop Cupcake versieren € 35 p.p. incl. BTW
Man of vrouw, oud en jong, iedereen heeft wel iets creatiefs in zich.
Bij onze workshop cupcake versieren komt dit er op leuke en smakelijke manier uit.
U zult versteld staan hoe u met hulp van onze enthousiaste begeleidster en eenvoudige technieken al snel de meest prachtige en smakelijke creaties maakt. Het is bijna zonde om ze op te eten.

Meer info workshop Cupcake versieren
cupcakecorporate
  Amsterdam    Rotterdam  

‘Royal Bluf’ - poker workshop € 34,50 p.p. incl. BTW
Zet uw pokerface op en speel het spel!
Tijdens dit kaartspel is het de bedoeling om de hoogst mogelijke kaartcombinaties te maken met onder andere de kaarten ‘aas‘, ‘heer‘, ‘vrouw‘ en ‘boer‘ waarbij u mag ‘bluffen‘ naar hartelust. Sterker nog... wie goed kan ‘bluffen‘ en de juiste ‘pokerface‘ weet op te zetten, heeft een grote kans te winnen.

Meer info ‘Royal Bluf’ - poker workshop
Vrijgezellenfeest_bedrijfsuitje Pokeren
  Amsterdam    Rotterdam    Utrecht  

Wijnproeverij ‘L’Esprit du vin € 28 p.p. incl. BTW
Snuffelen en slurpen? Vandaag mag het, want u gaat met uw collega‘s aan de wijn! Onze vinoloog vertelt u alle ins en outs van de wijnen die u proeft tijdens onze wijnproeverij ‘L‘esprit du Vin‘. Na deze proeverij hoeft u niet meer onzeker te worden van zogenoemde wijnbeoordelingen of etiketten, want dan weet u ook alles van de Color (kleur), Odor (geur) en Sapor (smaak).

Meer info Wijnproeverij ‘L’Esprit du vin
Wijnglas
  Amsterdam    Utrecht  

‘Schermen als Z...Zorro’ € 32 p.p. incl. BTW
U voelt zich een beetje als ZZZ....Zorro! Tijdens deze sportieve schermworkshop in de Amsterdamse Jordaan maakt u kennis met de verschillende facetten van deze van oudsher adellijke sport. Na een korte inleiding met een welkomstdrankje gaat u al snel aan de gang met allerlei praktijkoefeningen zoals handhoudingen, wapenbeheersing, aanval en verdediging.

Meer info ‘Schermen als Z...Zorro’
Vrijgezellenfeest_bedrijfsuitje Schermenworkshop_1
  Amsterdam  

‘Karikatuur tekenen’ € 32 p.p. incl. BTW
Een hoog voorhoofd en lange tanden, een stoppelbaard en te kleine handen. Een brede mond, een grote neus... teken ze kleiner (maar niet heus). Gigantische oren om mee te horen, en hé dat zie je niet vaak, zo‘n brede kaak. Staarten, pony‘s, stekels, krulhaar...er mag iets bij, hier en daar. Tijdens deze workshop zet u elkaar op papier en dit zorgt vaak voor veel plezier. Hulp krijgt u natuurlijk van onze inventieve karikatuur-tekenaar. Ook leuk in combinatie met een andere workshop, voor een echte talentenjacht!

Meer info ‘Karikatuur tekenen’
SITE_karikatuur2_142-107
  Amsterdam    Rotterdam    Utrecht  

‘Feestje op het water’ - vaar mee op deze mooie salonboot € 31,50 p.p. incl. BTW
Heerlijk varen over de Amsterdamse grachten... Op deze acht meter lange authentieke salonboot, die vroeger diende voor de Engelse adel, wordt u verwelkomd door een leuke schipper die u meeneemt voor een prachtige tocht op de Amsterdamse grachten. Op deze ‘mooie dame‘ is het goed toeven zowel bij zonnig als minder goed weer en onze schipper laat u graag de mooiste plekken zien van het mooie Amsterdam. Komt u aan boord?

Meer info ‘Feestje op het water’ - vaar mee op deze mooie salonboot
Vrijgezellenfeest_bedrijfsuitje Feestje op het water
  Amsterdam  

‘Drummen op een djembé’ € 29 p.p. incl. BTW
De taal van muziek verstaat iedereen en maakt iedereen vrolijk! Dus trommel mee tijdens deze laagdrempelige en energieke workshop, waarbij samen de leukste ‘beats‘ gedrumd worden. De djembé werd altijd door Afrikaanse stammen gebruikt tijdens belangrijke ceremoniën als bruiloften en oorlogsaankondigingen, maar vandaag kondigt u, onder begeleiding van ons ‘stamhoofd‘, al drummend uw eigen bedrijfsuitje aan. Zo gaat uw uitje niet geruisloos voorbij!

Meer info ‘Drummen op een djembé’
Bedrijfsuitje_vrijgezellenfeest djembeworkshop
  Amsterdam    Utrecht  

‘Sla je slag‘ - maak muziek met alledaagse voorwerpen € 34 p.p. incl. BTW
De gewoonste dingen worden de meest verrassende instrumenten in deze ludieke percussieworkshop. Theatergroep STOMP en MAYUMANA deden het al voor in hun wervelende shows. Tijdens uw bedrijfsuitje kunt u naar hartelust trommelen en ontdekt u, onder begeleiding van onze percussionist, de verborgen ritmes in potten en pannen, bezems, speciekuipen, lepels en vorken en wie weet ook nog in een basketbal, fietspomp en plastic zak.

Meer info ‘Sla je slag‘ - maak muziek met alledaagse voorwerpen
slajeslagworkshop
  Amsterdam    Utrecht  

Borrel & Klets! € 7,50 p.p. incl. BTW
Wilt u gezellig samen borrelen en bijkletsen? Dat kan! In het centrum van Amsterdam regelen we graag een privéruimte van een sfeervol café voor u, waar u naar hartelust kunt borrelen en bijpraten met uw collega‘s. Ideaal vooraf en na een vergadering, een city tour of een workshop! Voor de prijs hoeft u het niet te laten: voor slechts Euro 7.50 p.p.p.u. inclusief BTW kunt u onbeperkt genieten van huiswijn, bier en fris.

Meer info Borrel & Klets!
borrel cafe 142x107
  Amsterdam  

‘It‘s a kind of magic’ - goochelworkshop € 34 p.p. incl. BTW
Goochelen is ‘a kind of magic’. Van een veelzijdig magisch entertainer leert u tijdens uw uitje de handigste ‘close up magic-trucs’ met allerhande dagelijkse voorwerpen, die u echt overal kunt doen. Het goochelen is leuk & leerzaam en u altijd handig om met de geleerde trucs eens indruk te maken op ’n feestje...

Meer info ‘It‘s a kind of magic’ - goochelworkshop
Vrijgezellenfeest_bedrijfsuitje goochelworkshop_2
  Amsterdam    Utrecht  

Cheerleaden - Bedrijfs ‘Battle of the Best‘ € 29 p.p. incl. BTW
Cheerleading niet geschikt voor een gemengd bedrijfsuitje? Echt wel! Wij hebben deze ontzettend leuke workshop zo opgezet, dat het voor vrouwen én mannen een uitdaging is om deze populaire Amerikaanse sport onder de knie te krijgen. Onze cheerleadster splitst uw gezelschap op in teams en elk team bedenkt zijn eigen ‘bedrijfsyell’ en ‘moves’. De mannen de stoere poses en pasjes, de vrouwen de vrouwelijke. Zo ontstaat een kleine danscompetitie, die goed is voor de (lach)spieren en de ‘teamspirit!’.

Meer info Cheerleaden - Bedrijfs ‘Battle of the Best‘
cheerleaden_vrijgezellenfeest 142x107
  Amsterdam    Utrecht  

Las Vegas! - Casino Clinic of Casino Night € 45 p.p. incl. BTW
Is Las Vegas geen haalbare kaart? Geen probleem! Met onze casino clinic of casino avond heeft u alles wat u daar ook heeft, maar dan in uw eigen omgeving! Tijdens de allround casino-clinic speelt u de populaire casinospelen ‘Roulette’, ‘Poker’ en ‘Black Jack’. Een croupier met gouden stropdas legt grondig alle regels uit. Zo heeft iedereen tijdens het toernooi dat volgt alle kans om naar huis te gaan met de jackpot. Teambuilding en plezier gegarandeerd!

Meer info Las Vegas! - Casino Clinic of Casino Night
poker
  Amsterdam    Utrecht  

‘Shake it baby!’ - cocktail workshop € 45 p.p. incl. BTW
In een prachtige cocktailbar in het hart van Amsterdam, waar luxe en warmte hand in hand gaan, gaat u met uw team, afdeling of bedrijf aan de slag met shaker en strainer. Onder bezielende leiding van een professionele bartender bereidt u de meest heerlijke wereldberoemde klassiekers als de Manhattan, de trendy Cosmopolitan, Caipirinha en de Whiskey Sour. Lekkere nootjes en olijven completeren het geheel.

Meer info ‘Shake it baby!’ - cocktail workshop
Cocktailworkshop_1
  Amsterdam  

Swingende Salsa! € 25 p.p. incl. BTW
Fleur uw bedrijfsuitje en die van uw collega’s op met het dansen van de salsa! Salsa betekent letterlijk ‘saus’ en is een verzamelnaam voor verschillende soorten dansen en ritmes, zoals de Mambo, de Guaguancó en de Cha-cha-cha. Deze ‘caliente’ workshop is een vrolijke aanrader voor zowel dansers als niet dansers, want onze enthousiaste dansleraar houdt rekening met uw ‘Hollandse heupen’ en ieders niveau.

Meer info Swingende Salsa!
Vrijgezellenfeest_bedrijfsuitje Salsaworkshop_1
  Amsterdam    Utrecht  

‘Human Beatbox’ € 29 p.p. incl. BTW
Uw mond valt vast letterlijk open van verbazing als u het filmpje bij deze workshop bekijkt, dat weten we zeker. Het komt van ‘You Tube‘ en is in korte tijd bijna 17 miljoen (!) keer bekeken, door mensen van over de hele wereld. Geen wonder, want wat die Franse jongen met zijn ‘Human Beatbox‘ uit z‘n mond krijgt, is ongelooflijk. Nu is het aan u en uw collega‘s om dit te evenaren (met onze hulp komt u vast een heel eind)!
Klik hier voor het ‘human beatbox‘ filmpje op YouTube

Meer info ‘Human Beatbox’
beatbox
  Amsterdam    Rotterdam    Utrecht  

‘Karate kid’ € 27 p.p. incl. BTW
‘Vechten is altijd het laatste antwoord op een probleem‘, zegt de oude Mr. Miyagi tegen zijn Daniël-san in de film Karate kid, terwijl hij rustig zijn bonsaiboompje bijknipt. Toch lijkt het best handig om wat van vechttechniek af te weten. Karate is een vechtkunst waarbij u elkaar niet hoeft te verwonden, maar het kan wel....
De instructeur leert u dat met controle en beheersing meer mogelijk is dan u denkt.

Meer info ‘Karate kid’
karateworkshop
  Amsterdam  


  Bedrijfsuitje Rotterdam >>
  Bedrijfsuitje Utrecht >>