English
Zoek    
 
 Activiteiten  
 


  Vorige    Overzicht    Volgende  
‘Crea Bea’ - design workshop€ 48 p.p. incl. BTW

Lekker creatief bezig zijn met je vriendinnen en het unieke resultaat meenemen naar huis! Dit is dè kans om je eigen sfeerlamp, kussen, lichtelement te ontwerpen en te decoreren. Het maakt niet uit welk item jullie kiezen, voor alle materialen wordt gezorgd.
Enige vereiste: een zonnig humeur en een creatieve blik. Heb je moeite met dat laatste, geen probleem. Onze deskundige en enthousiaste industrieel vormgeefster helpt je met alle plezier op weg!

* Je kan ook kiezen om een zelf meegenomen tas te pimpen. Kosten hiervoor zijn Euro 5 p.p. lager.

Locatie
De workshop wordt gegeven in een atelier vlakbij het Vondelpark. Uiteraard krijg je een routebeschrijving van ons, zodat je niet verdwaalt op de dag zelf!

Een andere activiteit?
Spreekt dit toch niet aan of wil je nog iets anders ernaast doen voor een mooi gevuld vrijgezellenfeest? We hebben nog veel meer! Je kan vrij combineren uit ons aanbod en zo je eigen unieke arrangement samenstellen. Vertel ons je wensen en ze komen uit!
 Details per stad:
Amsterdam
   
Utrecht
   
   
 Duur: 2 - 2,5 uur
 Prijs: Euro 48 p.p. incl. BTW


 Minimumbedrag: Euro 432,00 incl. BTW
 Inclusief: Professionele begeleiding, locatiehuur, alle materialen, wat drankjes en versnaperingen
 Ook leuk! Dekbed ontwerpen saai? Helemaal niet!, Karikatuur tekenen, Naaktmodel schilderen
Combineer deze activiteit met een diner in één van deze restaurantsEnkele reacties:

De workshop zaterdag was een groot succes, we hebben heel veel lol gehad. Zoals we al verwacht hadden, was er maar één persoon die talent had voor het versieren van lampenkappen en dat was de bruidegom (zijn lampenkap zag er bijna professioneel uit...). We hebben nu 1 mooi versierde en 10 dappere pogingen tot een mooi versierde lampenkap, die we op de dag van de bruiloft in het huis van het bruidspaar neer gaan zetten. Al met al zijn we zeer tevreden over de workshop!
Siert Jan Vos
Meer reacties weergeven >>Informatie  Boeking