English
Zoek    
 
 Activiteiten  
 


  Vorige    Overzicht    Volgende  
‘Gimme all you got’ - Rap & Beats - workshop€ 29 p.p. incl. BTW

Flow met de rijm, stimuleer je brein. Spit ‘n couplet en Rap-refrein. Je weet het vast al...‘Rappen‘ is ritmisch rijmen op muziek en tijdens deze vermakelijke workshop maken jullie je eigen originele ‘vrijgezellenfeest rap‘, op de muziek van ‘n ‘vette‘ beat onder begeleiding van onze ervaren ‘MC Alex‘. Aan het eind van de worshop krijg je een CD mee, met daarop het resultaat. Een geweldig aandenken aan dit unieke vrijgezellenfeest!

‘MC Alex’ is een getalenteerde zanger/percussionist en heeft tijdens zijn 20-jarige carrière ondermeer samengewerkt met de Golden Earring, Denise Jannah en Hans Dulfer. Ook heeft hij hits gehad met zijn eigen band. Als workshopbegeleider heeft hij o.a. als gastdocent aan het Conservatorium Rotterdam en bij diverse scholen. Je bent dus in goede handen!

Locatie
De workshop wordt gegeven in een passende locatie in of om het centrum. Uiteraard krijg je een routebeschrijving van ons, zodat je niet verdwaalt op de dag zelf!

Een andere activiteit?
Spreekt dit toch niet aan of wil je nog iets anders ernaast doen voor een mooi gevuld vrijgezellenfeest? We hebben nog veel meer! Je kan vrij combineren uit ons aanbod en zo je eigen unieke arrangement samenstellen. Vertel ons je wensen en ze komen uit!
 Details per stad:
Amsterdam
   
Utrecht
   
Rotterdam
   
   
 Duur: 1,5 uur
 Prijs: Euro 29 p.p. incl. BTW


 Minimumbedrag: Euro 260,00 incl. BTW
 Inclusief: Professionele begeleiding, huur locatie en 1 drankje p.p
 Ook leuk! Wandel- en fietstours, Human Beatbox, Zangworkshop ‘X-factor‘
Combineer deze activiteit met een diner in één van deze restaurantsEnkele reacties:

We vonden het geweldig!!! Hebben enorm genoten en gelachen. Moet ook toegeven dat dit mede kwam door de begeleiders. Zij waren enorm enthousiast en dit straalde ze ook uit. Het eindresultaat is een hele leuke herinnering geworden aan de bruid en de dag! Ontzettend bedankt namens ons allemaal.
Vanessa van Rixel
De rapworkshop was prima verlopen, altijd een beetje inkomen maar op het moment dat de teksten worden verzonnen en daarna geschreven komt iedereen met de mooie momenten op de proppen en zat iedereen er lekker in, geen kritische noot! Dank je wel!
Carel
Meer reacties weergeven >>Informatie  Boeking