English
Zoek    
 
 Activiteiten  
 


  Vorige    Overzicht    Volgende  
‘Wat zegt de Tarot’?€ 35 p.p. incl. BTW

Ben je benieuwd naar wat de kaarten te zeggen hebben en wil je je vriendinnen op een verrassende wijze beter leren kennen? Dan is het tarotspel iets voor jullie!
Onder leiding van een tarorlezer trekt iedereen uit je groep 1 of meerdere kaarten en geeft die vervolgens aan iemand anders uit de groep. Hierbij geef je een persoonlijke boodschap mee: jouw interpretatie van de kaart en waarom je deze graag juist aan die persoon wilt geven. De begeleider geeft daarna zijn visie op de kaarten en de betekenis erachter. Je staat vaak verbaast over wat er boven tafel komt! (uiteraard worden er nooit heel persoonlijke dingen verteld, de privacy wordt gerespecteerd).

Locatie
De workshop wordt gegeven in een gezellig café in of om het centrum. Uiteraard krijg je een routebeschrijving van ons, zodat je niet verdwaalt op de dag zelf!

Een andere activiteit?
Spreekt dit toch niet aan of wil je nog iets anders ernaast doen voor een mooi gevuld vrijgezellenfeest? We hebben nog veel meer! Je kan vrij combineren uit ons aanbod en zo je eigen unieke arrangement samenstellen. Vertel ons je wensen en ze komen uit!
 Details per stad:
Amsterdam
   
Utrecht
   
   
 Duur: 1,5 uur bij 10 personen, 2 uur bij 11 - 18 personen
 Locatie: Deze workshop wordt verzorgd in een gezellig café
 Aantal personen: Maximaal 18 personen per workshop
 Prijs: Euro 35 p.p. incl. BTW
 Minimumbedrag: Euro 315,00 incl. BTW
 Inclusief: Professionele begeleiding, locatie, 2 drankjes p.p. (wijn, bier, fris, koffie, thee)
 Ook leuk! Wandel- en fietstours, It‘s a kind of magic!
Combineer deze activiteit met een diner in één van deze restaurantsInformatie  Boeking