English
Zoek    
 
 Activiteiten  
 


  Vorige    Overzicht    Volgende  
‘Tijdelijke Tattoo’s’ - workshop€ 33 p.p. incl. BTW

De een vindt het supersexy de ander weerzinwekkend... de tattoo. Een ding staat buiten kijf: als je er eenmaal eentje hebt dan kom je er niet zo snel vanaf. Behalve in deze workshop want nu kan je met speciale huidverf die een dag blijft zitten vrijuit experimenteren. Je beschildert elkaar of jezelf en je kunt van alles maken: van een beschilderde halsketting met glittertjes, een enkelbandje, een romantische roos tot stoere draak of keltische band.

Van stoer tot verleidelijk en feestelijk. Tientallen voorbeelden zijn voorhanden als de inspiratie even ontbreekt. Bij het welkom krijg je een heerlijk alcoholvrij bubbel drankje geserveerd in een champagneglas om te proosten op de vrijgezellendag

Locatie
De workshop wordt gegeven in een passende locatie in of om het centrum. Uiteraard krijg je een routebeschrijving van ons, zodat je niet verdwaalt op de dag zelf!

Een andere activiteit?
Spreekt dit toch niet aan of wil je nog iets anders ernaast doen voor een mooi gevuld vrijgezellenfeest? We hebben nog veel meer! Je kan vrij combineren uit ons aanbod en zo je eigen unieke arrangement samenstellen. Vertel ons je wensen en ze komen uit!
 Details per stad:
Amsterdam
   
   
 Duur: 2 uur
 Prijs: Euro 33 p.p. incl. BTW


 Minimumbedrag: Euro 280,00 incl. BTW
 Inclusief: Professionele begeleiding, huur locatie, 1 drankje p.p. , materialen
 Ook leuk! Wandel- en fietstours, Dekbed ontwerpen!, Uitvinden en ontwerpen
Combineer deze activiteit met een diner in één van deze restaurantsEnkele reacties:

Hartstikke bedankt voor de leuke workshop! Iedereen heeft enorm genoten en we zagen er allemaal prachtig uit. Vooral de bruid was goed versierd. Nogmaals bedankt ook namens alle meiden.
Judith van Eijk
Hoi,hoi. Nou kritische opmerkingen hebben we echt niet hoor!! het was echt super leuk om een keer te doen, en alles was goed geregeld (routebeschrijving, de workshop) Bedankt, Groetjes,
Bianca
Meer reacties weergeven >>Informatie  Boeking