English
Zoek    
 
 Activiteiten  
 


  Vorige    Overzicht    Volgende  
‘Shake it baby!’ - cocktail workshop€ 45 p.p. incl. BTW

In een prachtige cocktailbar in het hart van Amsterdam waar luxe en warmte hand in hand gaan, ga je aan de slag met shaker en strainer. Je maakt onder bezielende leiding van een professionele bartender de meest heerlijke wereldberoemde klassiekers als de Manhattan, de trendy Cosmopolitan, Caipirinha en de Whiskey Sour. Lekkere nootjes en olijven completeren het geheel. Dit is gegarandeerd een succes voor jullie vrijgezellenfeestje. Come on and "Shake it baby!"

Locatie
De workshop wordt gegeven op in een prachtige, hippe bar in hartje stad. Uiteraard krijg je een routebeschrijving van ons, zodat je niet verdwaalt op de dag zelf.

Een andere activiteit?
Spreekt dit toch niet aan of wil je nog iets anders ernaast doen voor een mooi gevuld vrijgezellenfeest? We hebben nog veel meer! Je kunt vrij combineren uit ons aanbod en zo je eigen unieke vrijgezellenfeest samenstellen. Vertel ons je wensen en ze komen uit!
 Details per stad:
Amsterdam
   
   
 Duur: 2 uur
 Locatie: De workshop wordt gegeven in een prachtige, hippe locatie in hartje stad
 Aantal personen: Maximaal 30 personen per groep. Bent u met meer? Dan regelen we een passende locatie voor uw gezelschap
 Prijs: Euro 45 p.p. incl. BTW


 Minimumbedrag: Euro 450,00 incl. BTW
 Inclusief: Bartender(s), 4 cocktails p.p. , receptenboekje, nootjes en olijven, locatie
 Ook leuk! Wandel- en fietstours, Dance around the world, Lekkere Latin!
Combineer deze activiteit met een diner in één van deze restaurantsEnkele reacties:

De cocktailworkshop is ons uitstekend bevallen. De hostess heeft ons heel gastvrij en relaxed ontvangen, ze gaf duidelijke uitleg en we konden ons uitleven op de cocktails. Kortom, het was echt erg leuk. Ik kan het van harte aanbevelen.
Philip Bont
Meer reacties weergeven >>Informatie  Boeking