English
Zoek    
 
 Activiteiten  
 


Burlesque workshop ‘Teasen & Theater‘ € 32 p.p. incl. BTW
Een razend populaire workshop! Doe mee en voel je ook sexy met de glitter & glamour, het teasen en theaterspel, humor en de zelfspot...het komt allemaal aan bod! In 1,5 uur leer je van onze professionals de basisbeginselen van burlesque dancing. Net zoals Christina Aguilera van Cher in de film ‘Burlesque‘. Onze teasende glitter-tepelplakkers mag je natuurlijk houden en maken het feest compleet!

Meer info Burlesque workshop ‘Teasen & Theater‘
Nieuw Burlesque 3x4
  Amsterdam    Rotterdam    Utrecht  

Cupcake versieren € 35 p.p. incl. BTW
Hartstikke hip én lekker: Cupcake versieren,,,, en daarna opeten natuurlijk! Na een korte uitleg door onze ‘Cupcake diva‘ gaan jullie zelf aan de slag met kleurrijke marsepein en talloze versiersels. Je zult versteld staan hoe met eenvoudige techniek al vlug de meest prachtige en smakelijke creaties zijn te maken. Bijna zonde om op te eten! Je kan hier ook nog even mee wachten, want jullie krijgen de 6 cupcakes in een doosje veilig mee naar huis.

Meer info Cupcake versieren
Nieuw cupcake_site1
  Amsterdam  

’t Geheim van een Striptease’ € 30 p.p. incl. BTW
Verleidelijk, vrolijk, grappig en spannend.... Dit is onze workshop ‘striptease’ voor dames, maar ook voor de heren. Een ervaren striptease danseres geeft een korte show en onthult daarna de geheimen van een succesvolle striptease. De aankomende bruid of bruidegom staat extra in het zonnetje en krijgt tips hoe hij/zij een verleidelijke dans kan opvoeren en heupwiegend door het leven kan stappen. Deze workshop is een blijvende topper!

Meer info ’t Geheim van een Striptease’
Vrijgezellenfeest striptease workshop1
  Amsterdam    Rotterdam    Utrecht  

Zangworkshop ‘X-Factor‘ - Neem je eigen nummer op! € 28 p.p. incl. BTW
Samen zingen geeft een kick. wist je dat? Dus schroom niet. maar zing tijdens jullie vrijgezellenfeest! Onze vlotte en gediplomeerde zangdocente trekt jullie zeker mee in haar enthousiasme. Of jullie nou een onvervalste smartlap willen zingen of een discohit uit de jaren ‘70. ‘80 ‘90. als het lukt wordt het ‘meerstemmig‘ uitgevoerd. Het resultaat wordt op CD of MP3 opgenomen als aandenken aan de dag. Klinken jullie als nachtegalen met de X-Factor? Vast!
Klik hier voor een impressie van onze zangworkshop.

Meer info Zangworkshop ‘X-Factor‘ - Neem je eigen nummer op!
Vrijgezellenfeest_bedrijfsuitje Zangworkshop
  Amsterdam    Rotterdam    Utrecht  

Bootcamp: sexy dansen - voor mannen!! € 27 p.p. incl. BTW
Is de bruidegom niet zo‘n goede danser en kun je zelf ook wel wat hulp gebruiken? Er is hoop! Verleid vanaf nu alle vrouwen op de dansvloer of laat je partners‘ mond van verbazing openvallen met je sexy moves...Met onze nieuwste workshop ‘Sexy dansen voor mannen‘ is succes verzekerd! Onze professionele en enthousiaste danseres is hiervoor speciaal de boeken ingedoken en brengt haar kennis van de Engelse North Umbria University graag op jullie over. Dus zwaai die linkerpols en draai met die rechterknie. wedden dat het werkt?

Meer info Bootcamp: sexy dansen - voor mannen!!
Nieuw Sexy_dansen_vrijgezellenfeest
  Amsterdam    Rotterdam    Utrecht  

‘Plat Amsterdams met Tante Sjaan’ - ludiek Mokums leren € 28 p.p. incl. BTW
Ga mee op taalreis met onze topper Tante Sjaan (Wat sie je dr lekker aat schat!). die jullie op vermakelijke wijze inwijdt in het zo typische en prachtige Mokums dialect (an maan laaf gein polonaise!). Hoe meer jullie met jullie accent uitpakken. hoe vermakelijker ‘t is (Haa lig foor Pampus!). Dat wordt gegarandeerd een vrijgezellenfeest om nooit te vergeten! Voor de ‘Sjanen in de dop’. de toppers in de groep. zijn er een ludieke presentjes aan het eind van de workshop.

Meer info ‘Plat Amsterdams met Tante Sjaan’ - ludiek Mokums leren
Plat amsterdams - tante Sjaan
  Amsterdam  

Stiletto workshop € 30 p.p. incl. BTW
Het dragen van hoge hakken is een kunst op zich! Veel dames vinden het moeilijk om in balans te blijven en tegelijkertijd nog elegant te zijn ook. Tijdens deze nieuwe workshop die razend populair is in Amerika en Groot Brittannië. leer je alles over het dragen van ‘stiletto’s’ en krijg je tips en trucs die je goed kan gebruiken om als een ‘femme fatale’ vooruit te komen en te bewegen.

Meer info Stiletto workshop
Vrijgezellenfeest Stilettoworkshop
  Amsterdam    Rotterdam    Utrecht  

Beat it! - Dans als Michael Jackson! € 27 p.p. incl. BTW
Wil je een spetterende dansworkshop? Met heerlijke nummers van de King of Pop. Michael Jackson? Then ‘This is it‘!
Leer van onze enthousiaste dansdocent(e) de bekendste moves van Michael Jackson in Thriller. Smooth Criminal. Dangerous en Beat It. De hoeden en de witte tape maken het helemaal af en worden natuurlijk bij de uiteindelijke choreografie gebruikt. Beat It!

Meer info Beat it! - Dans als Michael Jackson!
vrijgezellenfeest michael jackson
  Amsterdam    Rotterdam    Utrecht  

‘Lama lachen’ theatersport workshop € 36 p.p. incl. BTW
Improviseer en schitter tijdens deze workshop improvisatietheater. Bij tv-programma‘s als ‘De Lama‘s‘ en ‘De vloer op‘ heb je misschien al gezien wat voor komische situaties kunnen ontstaan als er geen vaststaand script is. Tijdens deze workshop staat het thema‘s liefde en huwelijk centraal. Je hoeft geen toneelervaring te hebben, het gaat om het samenspel. Onze begeleider helpt je natuurlijk op weg en de eregast wordt extra in ‘the spotlights‘ gezet.

Meer info ‘Lama lachen’ theatersport workshop
theatersport bedrijfsuitje-
  Amsterdam    Rotterdam    Utrecht  

‘Trouwpuzzeltocht!’ € 16 p.p. incl. BTW
Doe onze trouwpuzzeltocht en kom van alles te weten over Amsterdam. het huwelijk en de liefde! Deze leuke tocht door hartje stad brengt jullie al puzzelend op de wallen en in het oude centrum. Samen beantwoord je vragen over de stad. haar bekende inwoners. het huwelijk en nog veel meer. Zo leer je ‘Mokum‘. elkaar én de bruid beter kennen. Aan het eind nip je. in een authentiek proeflokaaltje van een heerlijk likeurtje met de toepasselijke naam ‘bruidstranen‘.

Meer info ‘Trouwpuzzeltocht!’
Sale Trouwpuzzeltocht website
  Amsterdam  

‘Make us beautiful!’ visagie - workshop € 35 p.p. incl. BTW
‘Make-uppen’ met z’n allen kan tijdens deze visagie workshop. Onder leiding van een deskundige visagiste. krijg je make-up advies. Je leert o.a. over de theorie van het camoufleren. welke kleuren bij jouw gezicht passen. hoe en waar je rouge aanbrengt en hoe je lipstick langer blijft zitten. Je kunt zelf volop experimenteren met een feestelijke. een neutrale of een zakelijke make-up stijl.

Meer info ‘Make us beautiful!’ visagie - workshop
visagieworkshop
  Amsterdam  

‘Royal Bluf’ - poker workshop € 34,50 p.p. incl. BTW
Zet je pokerface op en speel het spel!
Tijdens dit kaartspel is het de bedoeling om de hoogst mogelijke kaartcombinaties te maken met onder andere de kaarten ‘aas‘. ‘heer‘. ‘vrouw‘ en ‘boer‘ waarbij je mag ‘bluffen‘ naar hartelust. Sterker nog... wie goed kan ‘bluffen‘ en de juiste ‘pokerface‘ weet op te zetten. heeft een grote kans te winnen.

Meer info ‘Royal Bluf’ - poker workshop
Vrijgezellenfeest_bedrijfsuitje Pokeren
  Amsterdam    Rotterdam    Utrecht  

‘It’s show time’ musical dance € 25 p.p. incl. BTW
Je bent een ster tijdens deze feestelijke showmusical dansworkshop. In een aangename dansstudio werk je aan een choreografie in de sferen van de musicals Chicago en/of Cabaret. de musicals Fame. Grease. Mamma Mia of Saturday Night Fever. Vooraf kun je jouw voorkeur doorgeven. Een ervaren en enthousiaste choreografe begeleidt je en ook zonder enkele danservaring gaat het zeker lukken. Dus. Broadway of Joop van den Ende.... here we come!

Meer info ‘It’s show time’ musical dance
musicaldanceworkshop
  Amsterdam    Rotterdam    Utrecht  

Popquiz! - ‘Kennen jullie deze nog...nog...nog...??‘ € 25 p.p. incl. BTW
Deze swingende wedstrijd vol muziek en fun is echt een aanrader voor jong en oud! Zing lekker mee met oude én nieuwe hits. luister naar tunes van televisieseries en films en bluf elkaar af met je kennis...zeker weten dat dit voor wat gezonde competitie zorgt in jullie vriendenclub! Onze gulle DJ/Quizmaster deelt de lakens uit en zorgt voor een swingende en informele omlijsting. Het winnende team ontvangt de fameuze ‘Oscar’ van de pop-quizzen!

Meer info Popquiz! - ‘Kennen jullie deze nog...nog...nog...??‘
Popquiz Modern Talking 142x107
  Amsterdam    Rotterdam    Utrecht  

‘Dance around the world!’ - dans samen de wereld rond! € 27 p.p. incl. BTW
Kun je geen keus maken uit ons aanbod? Weet je niet precies wat de bruid nou het allerleukste vindt? In deze workshop dans je letterlijk een rondje om de wereld! Salsa. streetdance. can can. musical dance. hip hop....er komt van alles aan bod. Onze enthousiaste dansdocente zorgt ervoor dat de verschillende stijlen aan het eind van de workshop een mooi geheel gaan vormen. Dus twijfel niet langer en ‘dance around the world. all you boys and girls!‘

Meer info ‘Dance around the world!’ - dans samen de wereld rond!
Wereldbol met dansende kinderen
  Amsterdam    Rotterdam    Utrecht  

‘Wat zegt de Tarot’? € 35 p.p. incl. BTW
Ben je benieuwd naar wat de kaarten te zeggen hebben en wil jij je vriendinnen op een verrassende wijze beter leren kennen? Dan is het tarotspel iets voor jullie! Onder leiding van onze tarorlezer trekt iedereen uit je groep 1 of meerdere kaarten en geeft die vervolgens aan iemand anders uit de groep. Hierbij geef je een persoonlijke boodschap mee....Je zult niet de eerste zijn die verstelt staat over wat er boven tafel komt!

Meer info ‘Wat zegt de Tarot’?
Vrijgezellenfeest Tarrotkaarten
  Amsterdam    Utrecht  

Feestelijke schilderworkshop met naaktmodel € 43 p.p. incl. BTW
Een naaktmodel schilderen lijkt hilarisch en dat is het natuurlijk ook. Maar weet je dat iedereen uiteindelijk gewoon een mooi schilderij wil. dus het model gaat zien als een stilleven? Dus: pak je kwast en ga ervoor. Onze kunstenaar geeft gouden tips. dus succes verzekerd. Ja ook als je denkt dat je het niet kan! Deze workshop vindt plaats in een mooi en licht atelier vlakbij het Vondelpark. Fris. wijn. bier en wat snacks zijn inbegrepen. dus aan alles is gedacht.

Meer info Feestelijke schilderworkshop met naaktmodel
Naaktmodel lachende meiden website
  Amsterdam    Utrecht  

‘The Undutchables’ - een unieke & ludieke workshop € 29 p.p. incl. BTW
Kijk door de ogen van een buitenlander naar ons Nederlanders! Dat is in het kort wat je doet tijdens deze unieke workshop. gebaseerd op het beroemde boek ‘The Undutchables’. waarin wij Hollanders op de hak worden genomen. Waaraan herkennen wij onszelf en op welke eigenaardigheden willen we liever niet gewezen worden?

Meer info ‘The Undutchables’ - een unieke & ludieke workshop
Undutchables_olijke duo
  Amsterdam    Rotterdam    Utrecht  

Hollandse Hits & Smartlappen Quiz - een gezellige boel! € 20 p.p. incl. BTW
Ik hou van Holland, wie niet? Dus hebben wij deze heerlijke muzikale quiz bedacht waarbij de nostalgische toppers van toen langskomen, maar ook de Hollandse hits van nu. Onze Mokumse Chantal zingt, stelt de vragen en zet u op scherp en dat allemaal in een sfeervol café dat uitnodigt tot een beetje onderlinge strijd en een boel gezelligheid. Welk team gaat er naar huis met de eeuwige roem?

Meer info Hollandse Hits & Smartlappen Quiz - een gezellige boel!
Bedrijfsuitje S factor
  Amsterdam  

‘Gimme all you got’ - Rap & Beats - workshop € 29 p.p. incl. BTW
Flow met de rijm. stimuleer je brein. Spit ‘n couplet en Rap-refrein. Je weet het vast al...‘Rappen‘ is ritmisch rijmen op muziek en tijdens deze vermakelijke workshop maken jullie je eigen originele ‘vrijgezellenfeest rap‘. op de muziek van ‘n ‘vette‘ beat onder begeleiding van onze ervaren ‘MC Alex‘. Aan het eind van de worshop krijg je een CD mee. met daarop het resultaat. Een geweldig aandenken aan dit unieke vrijgezellenfeest!

Meer info ‘Gimme all you got’ - Rap & Beats - workshop
Rapdocent
  Amsterdam    Rotterdam    Utrecht  

Wijnproeverij ‘L’Esprit du vin € 28 p.p. incl. BTW
Snuffelen en slurpen? Vandaag mag het. want je gaat met je vrienden of vriendinnen aan de wijn! Onze vinoloog vertelt jullie alle ins en outs van de wijnen die je proeft tijdens onze wijnproeverij ‘L‘esprit du Vin‘. Na deze proeverij hoef je niet meer onzeker te worden van zogenoemde wijnbeoordelingen of etiketten. want dan weet jij ook alles van de Color (kleur). Odor (geur) en Sapor (smaak).

Meer info Wijnproeverij ‘L’Esprit du vin
Wijnglas
  Amsterdam    Utrecht  

Borrel & Klets! € 7,50 p.p. incl. BTW
Wil je gezellig samen borrelen en bijkletsen? Dat kan! In het centrum van Amsterdam regelen we graag een privéruimte van een sfeervol café. waar jullie naar hartelust kunnen borrelen en bijpraten. Ideaal vooraf en na een city tour. de trouwpuzzeltocht of een workshop! Voor de prijs hoef je het niet te laten: voor slechts Euro 7.50 p.p.p.u inclusief BTW kun je onbeperkt genieten van huiswijn. bier en fris.

Meer info Borrel & Klets!
borrel cafe 142x107
  Amsterdam  

‘Sla je slag‘ - maak muziek met alledaagse voorwerpen € 34 p.p. incl. BTW
Al sinds mensenheugenis wordt er getrommeld op alles wat maar los of vast zit. Theatergroepen STOMP en MAYUMANA ken je misschien vandaag van hun wervelende shows. En vandaag kunnen jullie naar hartelust trommelen! In deze workshop ontdek je de verborgen ritmes in potten en pannen. bezems. speciekuipen. lepels. vorken en wie weet ook nog de basketballen. fietspompen en plastic zakken.

Meer info ‘Sla je slag‘ - maak muziek met alledaagse voorwerpen
slajeslagworkshop
  Amsterdam    Utrecht  

‘Tijdelijke Tattoo’s’ - workshop € 33 p.p. incl. BTW
De een vindt het supersexy de ander weerzinwekkend... de tattoo. Een ding staat buiten kijf: als je er eenmaal eentje hebt dan kom je er niet zo snel vanaf. Behalve in deze workshop want nu kan je met speciale huidverf die een dag blijft zitten vrijuit experimenteren. Je beschildert elkaar of jezelf en je kunt van alles maken: van een beschilderde halsketting met glittertjes. een enkelbandje. een romantische roos tot stoere draak of keltische band.

Meer info ‘Tijdelijke Tattoo’s’ - workshop
Vrijgezellenfeest tijdelijke tattooworkshop
  Amsterdam  

‘Let‘s go! Cheerleading’ € 29 p.p. incl. BTW
‘Chens en cheers....dit is een heuse cheerleaders ‘yell’ !
Bij het cheerleaden gaat het niet om zomaar wat giechelend heen en weer te wiebelen. nee. het is een ‘serious thing’ als je het goed wilt doen. In met name de VS. maar ook in Nederland is deze atletische dansvorm met turnbewegingen ontzettend populair en wordt er urenlang getraind om bij een sportwedstrijd de supporters op te zwepen en het team aan te moedigen..

Meer info ‘Let‘s go! Cheerleading’
cheerleaden_vrijgezellenfeest 142x107
  Amsterdam    Rotterdam    Utrecht  

Lekkere Latin! - workshop Salsa mix € 25 p.p. incl. BTW
Wat kan het soms lastig zijn om te kiezen! Zeker met een groep. want de één wil dit. de ander dat...
Om het je wat makkelijker te maken. hebben wij een nieuwe swingende workshop bedacht. waarbij jullie gegarandeerd plezier hebben én lekker kunnen dansen: de ‘Lekkere Latin’! Dit is een mengelmoes van dansstijlen als salsa. bachata. merengue en de soukous.

Meer info Lekkere Latin! - workshop Salsa mix
Vrijgezellenfeest lekkere latin dames
  Amsterdam    Rotterdam    Utrecht  

Flamenco met Sangria € 25 p.p. incl. BTW
Gevoelig. flamboyant. sierlijk en krachtig... dat is Flamenco. Het is de verzamelnaam voor de dans. het gitaarspel en de zang afkomstig uit de zigeunercultuur van ‘Andalucia’. in het zuiden van Spanje. Waar het om gaat is ‘emotie’... liefde en vreugde, zon, wijn en eten maar ook melancholie en verdriet. Onze Spaanse ‘Lola’ leert je de basis van de ritmes, de danspassen en armbewegingen.

Meer info Flamenco met Sangria
Vrijgezellenfeest Flamenco dansen 1
  Amsterdam    Utrecht  

‘Crea Bea’ - design workshop € 48 p.p. incl. BTW
Lekker creatief bezig zijn met je vriendinnen en het unieke resultaat meenemen naar huis! Dit is dè kans om je eigen sfeerlamp. kussen. lichtelement of tas te ontwerpen en te decoreren. Het maakt niet uit welk item jullie kiezen. voor alle materialen wordt gezorgd. Enige vereiste: een zonnig humeur en een creatieve blik. Heb je moeite met dat laatste. geen probleem. Onze deskundige en enthousiaste industrieel vormgeefster helpt je met alle plezier op weg!

Meer info ‘Crea Bea’ - design workshop
Vrijgezellenfeesten_creatieve workshop
  Amsterdam    Utrecht  

Schilderworkshop ‘Klieder & Klets‘ € 39 p.p. incl. BTW
‘Klieder en klets‘ tijdens deze heerlijke schilderworkshop in een mooi en licht atelier vlakbij het Vondelpark! Onder bezielende leiding van onze kunstenaar ga je aan de slag en schilder je met elkaar een kleurig schilderij voor de aanstaande bruid of bruidegom. Je kunt er ook voor kiezen om voor jezelf een eigen doek te schilderen. wat je wilt. Er is voldoende tijd om even ‘te buurten‘ en om lekker bij te kletsen onder het genot van een hapje en een drankje.

Meer info Schilderworkshop ‘Klieder & Klets‘
schilderverf-142x107
  Amsterdam    Utrecht  

‘Karikatuur tekenen’ € 32 p.p. incl. BTW
Een hoog voorhoofd en lange tanden. een stoppelbaard en te kleine handen. Een brede mond. een grote neus... teken ze kleiner (maar niet heus). Gigantische oren om mee te horen. en hé dat zie je niet vaak. zo‘n brede kaak. Staarten. pony‘s. stekels. krulhaar...er mag iets bij. hier en daar. Tijdens deze workshop zet je elkaar op papier en dit zorgt vaak voor veel plezier. Hulp krijg je natuurlijk van onze inventieve karikatuur-tekenaar.

Meer info ‘Karikatuur tekenen’
SITE_karikatuur2_142-107
  Amsterdam    Rotterdam    Utrecht  

‘Feestje op het water’ - vaar mee op deze mooie salonboot € 31,50 p.p. incl. BTW
Heerlijk varen over de Amsterdamse grachten...Op deze acht meter lange authentieke salonboot. die vroeger diende voor de Engelse adel. word je verwelkomd door onze schipper die je meeneemt voor een prachtige tocht op de Amsterdamse grachten. Op deze ‘mooie dame‘ is het goed toeven zowel bij zonnig als minder goed weer en de schipper kent alle mooie plekjes van de stad. Je bent vrij om zelf wat hapjes en drankjes mee te nemen. dus wat wil je nog meer?

Meer info ‘Feestje op het water’ - vaar mee op deze mooie salonboot
Vrijgezellenfeest_bedrijfsuitje Feestje op het water
  Amsterdam  

Sensueel dansen en bewegen - Voel je op en top vrouw! € 30 p.p. incl. BTW
Vrouw zijn is niet altijd even makkelijk. Je moet van alle markten thuis zijn. 1000 dingen tegelijk kunnen doen. op hoge hakken lopen. kinderen baren en tussen de bedrijven door ook nog sexy zijn...Het is niet niks. dus gaan wij je een handje helpen! Onze nieuwste hit heet ‘sensueel dansen en bewegen’ en is voor alle dames die lol willen hebben. maar ook vrouwelijker en elegalanter willen leren bewegen. Een beetje extra sex-appeal doet wonderen...dat zul je zien.

Meer info Sensueel dansen en bewegen - Voel je op en top vrouw!
Vrijgezellenfeest Sensueel dansen1
  Amsterdam    Rotterdam    Utrecht  

‘MTV Dance’ € 25 p.p. incl. BTW
Zou je net zo willen dansen als Justin. Britney. J-lo of Janet? Dit kan je leren tijdens deze energieke dansworkshop. Onze professionele dansdocente laat je kennismaken met de trends in de ‘dance grooves’ die je nu op de tv ziet. City jam. streetdance. hiphop. R&B komen allemaal aan bod..

Meer info ‘MTV Dance’
mtvdanceworkshop
  Amsterdam    Rotterdam    Utrecht  

‘Duizend en één nacht’ - Buikdansen € 26 p.p. incl. BTW
Buikdans is een eeuwenoude oosterse verleidingsdans met sensuele bewegingen van de heupen. bekken. buik. armen en handen. Popster Shakira is er helemaal weg van en verleidt haar fans met haar vloeiende dansbewegingen. Jij kunt dit ook leren! Onze zeer ervaren danseres. die workshops geeft in alle uithoeken van de wereld. leert jullie de basis. De eregast staat extra in het zonnetje en wordt ook nog eens extra mooi aangekleed.

Meer info ‘Duizend en één nacht’ - Buikdansen
Buikdansen_1
  Amsterdam    Utrecht  

‘Leef je uit met lapdance’ € 30 p.p. incl. BTW
Nieuw. een tikkeltje taboe en ondeugend. maar helemaal ‘hot‘ op dit moment... een lapdance geven! Het is gewaagd en erotisch en fysieker dan onze workshop ‘t Geheim van een striptease‘. maar ook reuze leuk! Een ervaren danseres geeft eerst een show en vervolgens leren jullie alle kneepjes van deze erotische dans.

Meer info ‘Leef je uit met lapdance’
lapdance
  Amsterdam    Rotterdam    Utrecht  

Dekbed ontwerpen saai? Helemaal niet! € 26 p.p. incl. BTW
Ontwerp en beschilder samen een dekbedovertrek voor de aanstaande bruid of bruidegom (voor de huwelijksnacht?) Met tips van een vlotte begeleidster maak je in een leuk atelier een uniek exemplaar. dat natuurlijk past bij de inrichting van het aanstaande koppel. want je maak het helemaal ‘op maat‘ . Een apart cadeau en leuk om samen te maken! Ondertussen klets je lekker bij. dus je slaat 2 vliegen in 1 klap.

Meer info Dekbed ontwerpen saai? Helemaal niet!
dekbedschilderworkshop
  Amsterdam  

‘Drummen op een djembé’ € 29 p.p. incl. BTW
De taal van muziek verstaat iedereen en maakt iedereen vrolijk! Dus trommel mee tijdens deze laagdrempelige en energieke workshop. waarbij samen de leukste ‘beats‘ gedrumd worden. De djembé werd altijd door Afrikaanse stammen gebruikt tijdens belangrijke ceremoniën als bruiloften en oorlogsaankondigingen. maar vandaag kondigen jullie. onder begeleiding van ons ‘stamhoofd‘. al drummend het huwelijksfeest aan. Zo gaat jullie vrijgezellenfeest zeker niet geruisloos voorbij!

Meer info ‘Drummen op een djembé’
Bedrijfsuitje_vrijgezellenfeest djembeworkshop
  Amsterdam    Utrecht  

‘Horror met humor’ € 33 p.p. incl. BTW
’t Is een klassiek ingrediënt voor een horrorfilm:een monster! Deze kan allerlei gedaantes aannemen; van weerwolf tot zombie. van ‘Freddy’ & ‘Frankenstein’ tot ‘Dracula’. de gentleman-vampier. Op de huwelijksdag is de bruidegom of bruid op zijn of haar mooist maar nu kun je ook eens zien hoe het erger kan. Dit werkt zeker op de lachspieren.

Meer info ‘Horror met humor’
Vrijgezellenfeest horror met humorworkshop_1
  Amsterdam  

workshop Zumba! € 26 p.p. incl. BTW
"Zumba" betekent letterlijk "snel bewegen en lol hebben". Het is dus niet gek. dat het eenvoudig weg onmogelijk is om stil te blijven staan als je deze vrolijke muziek hoort. Zumba is namelijk een mix van allerlei dansstijlen. die doet denken aan warme zomers en vrolijke mensen: salsa. merengue. samba. reggaeton. bachata en soukou. Wil je een onvergetelijk én vrolijk vrijgezellenfeest? Doe dan mee!

Meer info workshop Zumba!
zumba 142x107
  Amsterdam    Rotterdam    Utrecht  

Swingende Salsa! € 25 p.p. incl. BTW
Fleur het vrijgezellenfeest op met het dansen van de salsa! Salsa betekent letterlijk ‘saus’ en is een verzamelnaam voor verschillende soorten dansen en ritmes. zoals de Mambo. de Guaguancó en de Cha-cha-cha. Deze ‘caliente’ workshop is een vrolijke aanrader voor zowel dansers als niet dansers. want onze enthousiaste dansleraar houdt rekening met je ‘Hollandse heupen’ en ieders niveau.

Meer info Swingende Salsa!
Vrijgezellenfeest_bedrijfsuitje Salsaworkshop_1
  Amsterdam    Utrecht  

‘Ladies Only!’ Salsa workshop ‘Ladystyle’ € 25 p.p. incl. BTW
Een swingende workshop salsa. speciaal voor de ‘Ladies’!
Waan je op een minivakantie in Cuba en beleef dé dansreis. Geniet van de opzwepende muziek. een ongetwijfeld stralende aanstaande bruid en waarschijnlijk ook tropische temperaturen. Tijdens deze workshop ‘Lady Style’ leer je de beginselen van salsadansen. maar vooral hoe je je dansbewegingen vrouwelijk kunt afronden. Er is speciale aandacht voor flashy arm- & footwork.

Meer info ‘Ladies Only!’ Salsa workshop ‘Ladystyle’
Vrijgezellenfeest Salsa ladystyle
  Amsterdam    Rotterdam    Utrecht  

‘It‘s a kind of magic’ - goochelworkshop € 34 p.p. incl. BTW
Goochelen is ‘a kind of magic’. Van een veelzijdig magisch entertainer leert u tijdens uw uitje de handigste ‘close up magic-trucs’ met allerhande dagelijkse voorwerpen. die u echt overal kunt doen. Het goochelen is leuk & leerzaam en u altijd handig om met de geleerde trucs eens indruk te maken op ’n feestje...

Meer info ‘It‘s a kind of magic’ - goochelworkshop
Vrijgezellenfeest_bedrijfsuitje goochelworkshop_2
  Amsterdam    Utrecht  

‘Schermen als Z...Zorro’ € 32 p.p. incl. BTW
Voel je een beetje als ZZZ....Zorro! Tijdens deze leuke schermworkshop in de Jordaan maak je kennis met de verschillende facetten van deze gracieuze. adellijke sport. Na een korte inleiding over het schermen van vroeger en nu en een welkomstdrankje gaan jullie al gauw aan de gang met allerlei praktijkoefeningen zoals handhoudingen. wapenbeheersing. aanval en verdediging.

Meer info ‘Schermen als Z...Zorro’
Vrijgezellenfeest_bedrijfsuitje Schermenworkshop_1
  Amsterdam  

‘Charlies Angels!’ - zelfverdediging voor vrouwen € 29 p.p. incl. BTW
Tijd voor girl power? Ga dan op de ‘Charlie‘s Angels tour‘... tijdens deze vrolijke en leerzame workshop. De oefeningen die aan bod komen zijn gebaseerd op de oosterse vechtkunst ‘Taekwon-Do‘ aangevuld met speciale stoot.- werp.- klem.- en schoptechnieken voor vrouwen. Daarbij leer je een aantal zwakke punten van het menselijk lichaam kennen en oefenen jullie met elkaar verschillende ontsnappingstechnieken.

Meer info ‘Charlies Angels!’ - zelfverdediging voor vrouwen
zelfverdedigingworkshop
  Amsterdam    Utrecht  

‘Karate kid’ € 27 p.p. incl. BTW
‘Vechten is altijd het laatste antwoord op een probleem‘. zegt de oude Mr. Miyagi tegen zijn Daniël-san in de film Karate kid. terwijl hij rustig zijn bonsaiboompje bijknipt. Toch lijkt het best handig om wat van vechttechniek af te weten. Karate is een vechtkunst waar je elkaar niet hoeft te verwonden. maar het kan wel....
De instructeur leren jullie dat met controle en beheersing meer mogelijk is dan je vooraf denkt.

Meer info ‘Karate kid’
karateworkshop
  Amsterdam  

‘Go go discodance’ € 29 p.p. incl. BTW
Hou je van dansen en uitgaan? Kies dan voor onze workshop ‘Go Go Dance‘! Go Go dansers en danseressen zie je vaak in discotheken. Ze dansen op podia. in kooien of op pilaren en zorgen ervoor dat het publiek opgepept wordt zodat iedereen uit hun dak gaat. Onder bezielende leiding van onze enthousiaste danseres leer je nu zelf hoe je zo kunt dansen en bewegen dat je anderen aansteekt om mee te gaan doen!

Meer info ‘Go go discodance’
Vrijgezellenfeest go go disco dance_1
  Amsterdam    Rotterdam    Utrecht  

‘Human Beatbox’ € 29 p.p. incl. BTW
Je mond valt vast letterlijk open van verbazing als je het filmpje bij deze workshop bekijkt. dat weten we zeker. Het komt van ‘You Tube‘ en is in korte tijd bijna 17 miljoen (!) keer bekeken. door mensen van over de hele wereld. Geen wonder. want wat die Franse jongen met zijn ‘Human Beatbox‘ uit z‘n mond krijgt. is ongelooflijk. Nu zijn jij en je vrienden aan de beurt!
Klik hier voor het ‘human beatbox‘ filmpje op Youtube

Meer info ‘Human Beatbox’
beatbox
  Amsterdam    Rotterdam    Utrecht  

‘Shake it baby!’ - cocktail workshop € 45 p.p. incl. BTW
In een prachtige cocktailbar in het hart van Amsterdam waar luxe en warmte hand in hand gaan. ga je aan de slag met shaker en strainer. Je maakt onder bezielende leiding van een professionele bartender de meest heerlijke wereldberoemde klassiekers als de Manhattan. de trendy Cosmopolitan. Caipirinha en de Whiskey Sour. Lekkere nootjes en olijven completeren het geheel.

Meer info ‘Shake it baby!’ - cocktail workshop
Cocktailworkshop_1
  Amsterdam  


  Vrijgezellenfeest Rotterdam >>
  Vrijgezellenfeest Utrecht >>