English
Zoek    
 
 Activiteiten  
 Warning: mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/deb45748n3/domains/doubledutchevents.nl/public_html/php/detailpagina.php on line 378

Warning: mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/deb45748n3/domains/doubledutchevents.nl/public_html/php/detailpagina.php on line 385

Warning: mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/deb45748n3/domains/doubledutchevents.nl/public_html/php/detailpagina.php on line 392

Warning: mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/deb45748n3/domains/doubledutchevents.nl/public_html/php/detailpagina.php on line 398
  Vorige  
  Overzicht    Volgende  
Popquiz! - ‘Kennen jullie deze nog...nog...nog...??‘vanaf € 0 p.p. incl. BTW

Deze swingende wedstrijd vol muziek en fun is ècht een aanrader voor jong en oud! Zing lekker mee met oude én nieuwe hits, luister naar tunes van televisieseries en films en bluf elkaar af met je kennis...zeker weten dat dit voor wat gezonde competitie zorgt in uw team of bedrijf!

De groepjes, die bestaan uit zo’n 4 a 5 personen, bedenken allereerst een leuke teamnaam en dan barst de strijd los. ’Kennen jullie deze nog.. nog, nog....!!’ In 10 of 12 rondes wordt op allerhande manieren de kennis van de groepjes op de proef gesteld: je beantwoordt vragen over liedjes, vult teksten aan, verzint nieuwe liedjes en voor de teamcaptains is er ook nog een extra uitdaging: de discobingo! Uiteraard ontbreekt bezielende leiding niet, want onze gulle DJ/Quizmaster* deelt de lakens uit en zorgt voor een swingende en informele omlijsting. En het winnende team? Dat gaat huiswaarts met onze fameuze ‘Oscar’ van de pop-quizzen!

* Bent u met meer dan 50 personen? Dan komt een vlotte assistente de DJ ondersteunen en u vermaken.

Discohits, Hollandse glorie of een mix?
De DJ/Quizmaster put voor de vragen uit een omvangrijke collectie hits uit de jaren 70, 80 en 90. Spreken Hollandse Hits of een bepaalde periode u meer aan dan houdt hij hier rekening mee en past dit ter plekke aan.

Locatie
De workshop wordt gegeven in een privé ruimte van een gezellig café-restaurant in de binnenstad. Natuurlijk komen we ook met plezier bij u, als u een eigen locatie heeft of organiseren we het op een andere plek, wat u het liefste heeft!

Popquiz Avond!
Deze workshop is ook goed te combineren met een lekker buffet of diner voor een beregezellige Popquiz-avond! Laat ons uw wensen weten, dan doen we u graag een passend voorstel.

Onbeperkt drankenarrangement
Wilt u de knip thuislaten? Van tevoren weten waar u aan toe bent? Kies dan voor ons Hollandse drankenarrangement. Voor Euro 7.50 p.p.p.u. (inclusief BTW) kunt u onbeperkt huiswijn/bier/fris nuttigen. Ideaal!

Een andere activiteit?
Spreekt dit toch niet aan of wilt u nog iets anders ernaast doen voor een mooi gevuld programma? We hebben nog veel meer! U kunt vrij combineren uit ons aanbod en zo uw eigen unieke arrangement samenstellen. Vertel ons uw wensen en ze komen uit!
 Details per stad:
Amsterdam
   
Utrecht
   
Rotterdam
   
   Enkele reacties:

De Popquiz was een groot succes gisteren. Iedereen deed enthousiast mee en vertelde me achteraf het ontzettend leuk gevonden te hebben.
Goed event dus!

Price Waterhouse Coopers
"The day after" hoor ik van al mijn collega‘s uitsluitend positieve reacties. De Popquiz was erg leuk en gezellig, werd op een leuke manier door de quizmaster begeleid. Er zat voor ieder wat wils in en de quiz biedt voldoende mogelijkheden voor alle leeftijden om punten te scoren. Erg goed voor de onderlinge "competitie"! De Popquiz is absoluut in hele goede aarde gevallen en er zal nog een tijdje over nagesproken worden!
Wat betreft de locatie in Eindhoven ook uitsluitend goede berichten

Catharina Ziekenhuis Eindhoven
Meer reacties weergeven >>Informatie  Boeking


Warning: mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/deb45748n3/domains/doubledutchevents.nl/public_html/php/detailpagina.php on line 123