English
Zoek    
 
 Activiteiten  
 


Reacties op: ‘Plat Amsterdams met Tante Sjaan’ - ludiek Mokums leren

Het is bijzonder leuk geweest. ‘Sjaan‘ is een leuke, inspirerende en enthousiaste vrouw. We waren daarnaast ook allemaal in opperbeste stemming en niet te verlegen voor de theaterstukjes. Harsjtikke fein hour allemoal :-). Daarnaast leent de zaal zich ook uitstekend voor zulke dingen. Dus complimenten voor het geheel!.. We‘‘ll remember you.
Peter Groothuis
Gisteren hebben we ons dagje Amsterdam gehad. Het was een grandioos succes. (...) De workshop “Plat Amsterdams‘ was echt geweldig. Iedereen heeft het er nog over. Heel leuk gedaan en we hebben een hoop lol gehad. De wandeling met de gids was interessant (we hadden natuurlijk ook heerlijk wandelweer). Het diner (...) was heel erg gezellig en goed geregeld. We hebben heerlijk gegeten. Al met al een onvergetelijke dag. Een superdag !! Heel erg bedankt.
L. Steenbergen
* Wat betreft de workshop “Plat Amsterdams’: Ik heb alleen maar enthousiaste reacties gehoord! ‘Tante Sjaan‘ is absoluut een vakvrouw. Ze wist met haar enthousiasme ook diegenen over de streep te trekken die niet durfden, het eng vonden of dachten dat ze dit niet konden. De rollenspelen leverden absoluut onverwachte én hilarische situaties op. Binnen ons werk is het een goed gegeven om juist tijdens een afdelingsuitje de nadruk te leggen op teambuilding, teamspirit en meer van dit soort fraaie kreten. We hebben daar in deze workshop op een unieke manier volop gehoor aan kunnen geven. Dus van onze kant alleen maar enthousiasme. Wij kijken terug op een hele leuke dag, bedankt hiervoor!’
Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit
Tantje Sjaan was een regelrecht succes. De locatie met het terras aan de achterkant en dichtbij Amsterdam Centraal was heel goed en we hadden mooi weer. Voorziening van drankjes e.d. was ook prima. Daarnaast was Tante Sjaan een leuk mens en de verkleedkleren maakte het dat iedereen goed in zijn rol kwam. (..) We hebben veel leuke reacties gehad van anderen over de hele dag en het onderdeel tante Sjaan paste goed in ons cultuur-omslagprogramma binnen onze divisie. Je grenzen opzoeken, uit de kast buiten de kaders. Nogmaals bedankt voor de perfecte organisatie!
Lydia van Beek, Achmea Sociale Zekerheid
Het was in 1 woord fantastisch!!
We vonden tante Sjaan een erg leuke vrouw en ze deed het ontzettend leuk. Mijn collega‘s waren allemaal heel tevreden en het eten was ook perfect...
Bedankt voor de gezellige avond!!

USG People - Marga Jonker
Het was hartstikke leuk, alles is prima bevallen! Iedereen is er nog vol van.
Delta Forte BV - Niek Schaap
We hebben genoten! We werden hartelijk ontvangen. Even wat gedronken en toen aan het werk met Tante Sjaan.
Zeer nuttige tips en ontzettend veel gelachen. Als ik een beoordeling moest geven op Zoover (vakantiebeoordelingen) zou het een 9,8 zijn.

Erna Janssen

<< Terug