English
Zoek    
 
 Activiteiten  
 


  Vorige    Overzicht    Volgende  
Burlesque workshop ‘Teasen & Theater‘vanaf € 0 p.p. incl. BTW

Nieuw
Een razend populaire workshop! Doe mee en voel je ook sexy met de glitter & glamour, het teasen en theaterspel, de humor en de zelfspot...het komt allemaal aan bod! In 1,5 uur leer je van onze professionals de basisbeginselen van burlesque dancing, net zoals Christina Aguilera van Cher in de film ‘Burlesque‘. Met onze lange zwarte galahandschoenen en rode verenwaaiers voel je je supervrouwelijk en wordt de choreografie zeker een succes. En de teasende tepelplakkers? Die mag je houden, om het vrijgezellenfeest compleet te maken!
 Details per stad:
Amsterdam
   
Rotterdam
   
Utrecht
   
   Enkele reacties:

We hebben erg genoten van de Burlesque workshop Teasen & Theater!
De workshop was goed geregeld.
Hartelijk dank voor jullie bijdrage aan een onvergetelijke dag voor mijn zusje. De tepelplakkers vond ze erg hilarisch!

Esther
Wij vonden de combi burlesque / striptease een goede keuze, het liep door elkaar heen en sloot goed op elkaar aan. De lerares was enthousiast en bracht dat goed over en zij wist precies de groep aan te voelen en haar workshop daarop en oefeningen af te stemmen. De deelneemsters die aan het begin nog wat huiverig waren, gingen aan het einde ook (bijna) helemaal los. En ook de bruid vond het top!
Het was een goede combi van danspasjes, uitleg, achtergrondinfo van burlesque / striptease. De attributen maakten het helemaal af!

Sophie
Meer reacties weergeven >>Informatie  Boeking