English
Zoek    
 
 Activiteiten  
 


  Vorige    Overzicht    Volgende  
‘Plat Amsterdams met Tante Sjaan’ - ludiek Mokums leren€ 28 p.p. incl. BTW

Ga mee op taalreis met onze topper Tante Sjaan (Wat sie je dr lekker aat schat!), die jullie op vermakelijke wijze inwijdt in het zo typische en prachtige Mokums dialect ](an maan laaf gein polonaise!). Hoe meer jullie met jullie accent uitpakken, hoe vermakelijker ‘t is (Haa lig foor Pampus!). Dat wordt gegarandeerd een vrijgezellenfeest om nooit te vergeten! Voor de ‘Sjanen in de dop’, de toppers in de groep, zijn er een ludieke presentjes aan het eind van de workshop.

Locatie
De workshop wordt gegeven in privé ruimtes van gezellige café’s in het hartje van de stad. Uiteraard krijg je een routebeschrijving van ons, zodat je niet verdwaalt op de dag zelf.

Onbeperkt drankenarrangement
Wil je de knip thuislaten? Van tevoren weten waar je aan toe bent? Kies dan voor ons Hollandse drankenarrangement. Voor Euro 7.50 p.p.p.u. (inclusief BTW) kun je onbeperkt huiswijn/bier/fris nuttigen. Ideaal!

Een andere activiteit?
Spreekt dit toch niet aan of wil je nog iets anders ernaast doen voor een mooi gevuld vrijgezellenfeest? We hebben nog veel meer! Je kan vrij combineren uit ons aanbod en zo je eigen unieke arrangement samenstellen. Vertel ons je wensen en ze komen uit!
 Details per stad:
Amsterdam
   
   
 Duur: 1,5 uur (tot 30 personen) 2 uur (vanaf 30 personen)
 Locatie: Een gezellig café in de binnenstad
 Aantal personen: Maximaal 100 personen per groep. Bent u met meer? Dan stemmen we het programma daar op af
 Prijs: Euro 28 p.p. incl. BTW


 Minimumbedrag: Euro 280,00 incl. BTW
 Inclusief: 1 pikketanissie en tekstboekje p.p. , presentjes voor de ‘winnaars’, actrice(s) en locatie
 Exclusief: Overige drankjes
 Ook leuk! Een dagarrangement, Wallenwandeling, Op stap met Jannie
Combineer deze activiteit met een diner in één van deze restaurants



Enkele reacties:

Het is bijzonder leuk geweest. ‘Sjaan‘ is een leuke, inspirerende en enthousiaste vrouw. We waren daarnaast ook allemaal in opperbeste stemming en niet te verlegen voor de theaterstukjes. Harsjtikke fein hour allemoal :-). Daarnaast leent de zaal zich ook uitstekend voor zulke dingen. Dus complimenten voor het geheel!.. We‘‘ll remember you.
Peter Groothuis
We hebben genoten! We werden hartelijk ontvangen. Even wat gedronken en toen aan het werk met Tante Sjaan.
Zeer nuttige tips en ontzettend veel gelachen. Als ik een beoordeling moest geven op Zoover (vakantiebeoordelingen) zou het een 9,8 zijn.

Erna Janssen
Meer reacties weergeven >>



Informatie  Boeking