English
Zoek    
 
 Activiteiten  
 


  Vorige    Overzicht    Volgende  
‘Human Beatbox’€ 29 p.p. incl. BTW

Uw mond valt vast letterlijk open van verbazing als u het filmpje bij deze workshop bekijkt, dat weten we zeker. Het komt van ‘You Tube‘ en is in korte tijd bijna 17 miljoen (!) keer bekeken, door mensen van over de hele wereld. Geen wonder, want wat die Franse jongen met zijn ‘Human Beatbox‘ uit z‘n mond krijgt, is ongelooflijk. Nu is het aan u en uw collega‘s! Boots met uw eigen mond een heel drumstel na. Alleen een drumstel? Nee, onder begeleiding van onze enthousiaste ‘beatboxer‘ tovert u de waanzinnigste geluiden uit uw mond. Aan het eind van de workshop vormt u samen een heus orkest, zonder instrumenten!

Locatie
De workshop wordt gegeven in een passende locatie in of om het centrum. Uiteraard krijgt u een routebeschrijving van ons, zodat u niet verdwaalt op de dag zelf.

Een andere activiteit?
Spreekt dit toch niet aan of wilt u nog iets anders ernaast doen voor een mooi gevuld bedrijfsuitje? We hebben nog veel meer! U kunt vrij combineren uit ons aanbod en zo uw eigen unieke arrangement samenstellen. Vertel ons uw wensen en ze komen uit!
 Details per stad:
Amsterdam
   
Utrecht
   
Rotterdam
   
   
 Duur: 1,5 uur
 Prijs: Euro 29 p.p. incl. BTW


 Minimumbedrag: Euro 261,00 incl. BTW
 Inclusief: Professionele begeleiding, huur locatie
 Ook leuk! Combineer deze activiteit met een diner in één van deze restaurantsInformatie  Boeking