English
Zoek    
 
 Activiteiten  
 


  Vorige    Overzicht    Volgende  
‘Gimme all you got’ - Rap & Beats - workshop€ 29 p.p. incl. BTW

Flow met de rijm, stimuleer uw brein. Spit ‘n couplet en Rap-refrein. U weet het vast al...‘Rappen‘ is ritmisch rijmen op muziek en tijdens deze vermakelijke workshop maakt u uw eigen originele Rap, op de muziek van ‘n ‘vette‘ beat onder begeleiding van onze ervaren ‘MC Alex‘. Aan het eind van deze workshop krijgt u een CD-exemplaar van uw Rap-meesterwerk mee naar huis, als muzikale herinnering aan het uitje!

‘MC Alex’ is een getalenteerde zanger/percussionist en heeft tijdens zijn 20-jarige carrière ondermeer samengewerkt met de Golden Earring, Denise Jannah en Hans Dulfer. Ook heeft hij hits gehad met zijn eigen band. Als workshopbegeleider heeft hij o.a. als gastdocent aan het Conservatorium Rotterdam en bij diverse scholen. U bent dus in goede handen!

Locatie
De workshop wordt gegeven in een passende locatie (bijvoorbeeld een gezellig café) in of om het centrum. Uiteraard krijgt u een routebeschrijving van ons, zodat u niet verdwaalt op de dag zelf.

Een andere activiteit?
Spreekt dit toch niet aan of wilt u nog iets anders ernaast doen voor een mooi gevuld bedrijfsuitje? We hebben nog veel meer! U kunt vrij combineren uit ons aanbod en zo uw eigen unieke arrangement samenstellen. Vertel ons uw wensen en ze komen uit!
 Details per stad:
Amsterdam
   
Utrecht
   
Rotterdam
   
   
 Duur: 1,5 uur
 Prijs: Euro 29 p.p. incl. BTW


 Minimumbedrag: Euro 260,00 incl. BTW
 Inclusief: Professionele begeleiding, huur locatie en 1 drankje p.p
 Ook leuk! Combineer deze activiteit met een diner in één van deze restaurantsEnkele reacties:

We hebben het zeker naar de zin gehad! De goochel workshop was geslaagd en mijn collega‘s die naar de rap workshop zijn gegaan, waren daar ook erg enthousiast over. ‘s Avonds klonk de gemaakte rap hard door het plaatstelijk cafe! Hartelijk dank voor al het (extra) regelwerk!
Dirk Denef
Meer reacties weergeven >>Informatie  Boeking