English
Zoek    
 
 Activiteiten  
 


  Vorige    Overzicht    Volgende  
‘Dance around the world!’ - dans samen de wereld rond!€ 26 p.p. incl. BTW

Kun je geen keus maken uit ons aanbod? Weet je niet precies wat de bruid nou het allerleukste vindt? In deze workshop dans je letterlijk een rondje om de wereld! Salsa, streetdance, can can, musical dance, hip hop, de griekse tzirtaki....er komt van alles aan bod. Onze enthousiaste en ervaren dansdocente zorgt ervoor dat de verschillende stijlen aan het eind van de workshop een mooi geheel gaan vormen. Dus twijfel niet langer en ‘dance around the world, all you boys and girls!‘

Locatie
De workshop wordt gegeven in een dansstudio in of om het centrum. Uiteraard krijg je een routebeschrijving van ons, zodat je niet verdwaalt op de dag zelf!

Een andere activiteit?
Spreekt dit toch niet aan of wil je nog iets anders ernaast doen voor een mooi gevuld vrijgezellenfeest? We hebben nog veel meer! Je kan vrij combineren uit ons aanbod en zo je eigen unieke arrangement samenstellen. Vertel ons je wensen en ze komen uit!
 Details per stad:
Amsterdam
   
Utrecht
   
Rotterdam
   
   
 Locatie: Een dansstudio in of rond het centrum
 Prijs: Euro 26 p.p. incl. BTW
 Minimumbedrag: Euro 250,00 incl. BTW
 Ook leuk! Combineer deze activiteit met een diner in één van deze restaurantsEnkele reacties:

We hebben het enorm naar ons zin gehad! De vrijgezel was ook heel blij met de workshop!
Ik vond ook dat de danseres de les heel leuk heeft gedaan en het straalt ervan af dat ze plezier heeft in wat ze doet. Dat kwam de workshop zeer zeker ten goede.
Ik ben heel tevreden met hoe het allemaal gegaan is. Ook dat vlak voor jullie vakantiestop nog een verandering gemaakt kon worden, vond ik een hele goede service.

Wellicht tot een volgend evenement.

Rianne van Veen
Het was een geslaagde vrijgezellendag!! De dansworkshop was ontzettend leuk. De vrijgezel stond in het middelpunt van de belangstelling en dat werd tijdens het dansen ook zo gebracht. Ook onze complimenten naar Saskia, die de workshop gaf. Zij deed het ontzettend leuk, vol overgave. We hebben uiteindelijk onze dans, met hulp van Saskia, op de film gezet en zullen deze gaan tonen op de bruiloft.
De vrijgezel vond het ook een geslaagde dag en heeft genoten. Hartelijk dank voor alles!!

Petra Vendel en Debbie Klijn
Meer reacties weergeven >>Informatie  Boeking