English
Zoek    
 
 Activiteiten  
 


  Vorige    Overzicht    Volgende  
Zangworkshop ‘X-Factor‘ - Neem je eigen nummer op!€ 28 p.p. incl. BTW

Samen zingen geeft een kick en verbroedert, wist je dat? Dus schroom niet, maar zing tijdens jullie vrijgezellenfeest! Onze vlotte en gediplomeerde zangdocente trekt jullie zeker mee in haar enthousiasme. Of jullie nou een onvervalste smartlap willen zingen of een discohit uit de jaren ‘70, ‘80 ‘90, als het even meezit wordt het nummer ‘meerstemmig‘ uitgevoerd.
Al benieuwd hoe dat kan gaan klinken? Luister hier naar een medley van voorgaande groepen.

Afhankelijk van de zangeres is de begeleiding ‘a capella‘, op piano of met muziekband. Het resultaat wordt op CD of MP3 opgenomen als aandenken aan de dag. En je kunt het lied tijdens de bruiloft natuurlijk ook nog laten horen! Klinken jullie als nachtegalen met de X-Factor? Vast!

Locatie
De workshop wordt gegeven in een passende locatie in of om het centrum. Uiteraard krijg je een routebeschrijving van ons, zodat je niet verdwaalt op de dag zelf!

Een andere activiteit?
Spreekt dit toch niet aan of wil je nog iets anders ernaast doen voor een mooi gevuld vrijgezellenfeest? We hebben nog veel meer! Je kan vrij combineren uit ons aanbod en zo je eigen unieke arrangement samenstellen. Vertel ons je wensen en ze komen uit!
 Details per stad:
Amsterdam
   
Utrecht
   
Rotterdam
   
   
 Duur: 1,5 uur
 Locatie: Een passende locatie, bijvoorbeeld een oefenruimte in een knus theater
 Prijs: Euro 28 p.p. incl. BTW
vanaf de 15e persoon Euro 23,00 p.p. incl. BTW

 Minimumbedrag: Euro 280,00 incl. BTW
 Inclusief: Professionele begeleiding, huur locatie, 1 drankje p.p
 Ook leuk! Combineer deze activiteit met een diner in één van deze restaurantsEnkele reacties:

Afgelopen zaterdag hebben wij bij jullie de zangworkshop gehad.
Iedereen was laaiend enthousiast. De begeleidster deed het ontzettend leuk en ondanks het feit dat er een aantal mensen op een koor zitten, wist zij ons toch weer diverse nieuwe dingen te leren,helemaal top!!!
We hebben hebben met veel plezier de cd al een aantal keren terug geluisterd. Bedankt voor een goede organisatie van het geheel,
en zeker ook het emailcontact was perfect, ik zal zeker weer eens bij jullie aankloppen voor een volgend feestje.

Herma Morsch
De zangworkshop was erg leuk! We hebben heel veel positieve reacties gehad en iedereen heeft er erg van genoten!! De zangeres heeft het liedje van Cher ook erg creatief met ons opgepakt, door groepen te vormen en ons meerstemmig te laten (proberen) te zingen. Uiteraard zat het liedje er de hele dag goed in en hebben we het na de nodige wijntjes meermaals herhaald tijdens onze boottocht en verschillende optredens verzorgd in kroegen:)! Al met al erg geslaagd dus! Hartelijk dank voor de goede organisatie!
Jolien Mollink
Meer reacties weergeven >>Informatie  Boeking