English
Zoek    
 
 Activiteiten  
 


Zangworkshop ‘X-Factor‘ - Neem je eigen nummer op! € 28 p.p. incl. BTW
Samen zingen geeft een kick. wist je dat? Dus schroom niet. maar zing tijdens jullie vrijgezellenfeest! Onze vlotte en gediplomeerde zangdocente trekt jullie zeker mee in haar enthousiasme. Of jullie nou een onvervalste smartlap willen zingen of een discohit uit de jaren ‘70. ‘80 ‘90. als het lukt wordt het ‘meerstemmig‘ uitgevoerd. Het resultaat wordt op CD of MP3 opgenomen als aandenken aan de dag. Klinken jullie als nachtegalen met de X-Factor? Vast!
Klik hier voor een impressie van onze zangworkshop.

Meer info Zangworkshop ‘X-Factor‘ - Neem je eigen nummer op!
Vrijgezellenfeest_bedrijfsuitje Zangworkshop
  Amsterdam    Rotterdam    Utrecht  

’t Geheim van een Striptease’ € 30 p.p. incl. BTW
Verleidelijk, vrolijk, grappig en spannend.... Dit is onze workshop ‘striptease’ voor dames, maar ook voor de heren. Een ervaren striptease danseres geeft een korte show en onthult daarna de geheimen van een succesvolle striptease. De aankomende bruid of bruidegom staat extra in het zonnetje en krijgt tips hoe hij/zij een verleidelijke dans kan opvoeren en heupwiegend door het leven kan stappen. Deze workshop is een blijvende topper!

Meer info ’t Geheim van een Striptease’
Vrijgezellenfeest striptease workshop1
  Amsterdam    Rotterdam    Utrecht  

Burlesque workshop ‘Teasen & Theater‘ € 32 p.p. incl. BTW
Een razend populaire workshop! Doe mee en voel je ook sexy met de glitter & glamour, het teasen en theaterspel, humor en de zelfspot...het komt allemaal aan bod! In 1,5 uur leer je van onze professionals de basisbeginselen van burlesque dancing. Net zoals Christina Aguilera van Cher in de film ‘Burlesque‘. Onze teasende glitter-tepelplakkers mag je natuurlijk houden en maken het feest compleet!

Meer info Burlesque workshop ‘Teasen & Theater‘
Nieuw Burlesque 3x4
  Amsterdam    Rotterdam    Utrecht  

‘Let‘s go! Cheerleading’ € 29 p.p. incl. BTW
‘Chens en cheers....dit is een heuse cheerleaders ‘yell’ !
Bij het cheerleaden gaat het niet om zomaar wat giechelend heen en weer te wiebelen. nee. het is een ‘serious thing’ als je het goed wilt doen. In met name de VS. maar ook in Nederland is deze atletische dansvorm met turnbewegingen ontzettend populair en wordt er urenlang getraind om bij een sportwedstrijd de supporters op te zwepen en het team aan te moedigen..

Meer info ‘Let‘s go! Cheerleading’
cheerleaden_vrijgezellenfeest 142x107
  Amsterdam    Rotterdam    Utrecht  

‘Lama lachen’ theatersport workshop € 36 p.p. incl. BTW
Improviseer en schitter tijdens deze workshop improvisatietheater. Bij tv-programma‘s als ‘De Lama‘s‘ en ‘De vloer op‘ heb je misschien al gezien wat voor komische situaties kunnen ontstaan als er geen vaststaand script is. Tijdens deze workshop staat het thema‘s liefde en huwelijk centraal. Je hoeft geen toneelervaring te hebben, het gaat om het samenspel. Onze begeleider helpt je natuurlijk op weg en de eregast wordt extra in ‘the spotlights‘ gezet.

Meer info ‘Lama lachen’  theatersport workshop
theatersport bedrijfsuitje-
  Amsterdam    Rotterdam    Utrecht  

Stiletto workshop € 30 p.p. incl. BTW
Het dragen van hoge hakken is een kunst op zich! Veel dames vinden het moeilijk om in balans te blijven en tegelijkertijd nog elegant te zijn ook. Tijdens deze nieuwe workshop die razend populair is in Amerika en Groot Brittannië. leer je alles over het dragen van ‘stiletto’s’ en krijg je tips en trucs die je goed kan gebruiken om als een ‘femme fatale’ vooruit te komen en te bewegen.

Meer info Stiletto workshop
Vrijgezellenfeest Stilettoworkshop
  Amsterdam    Rotterdam    Utrecht  

‘Ladies Only!’ Salsa workshop ‘Ladystyle’ € 25 p.p. incl. BTW
Een swingende workshop salsa. speciaal voor de ‘Ladies’!
Waan je op een minivakantie in Cuba en beleef dé dansreis. Geniet van de opzwepende muziek. een ongetwijfeld stralende aanstaande bruid en waarschijnlijk ook tropische temperaturen. Tijdens deze workshop ‘Lady Style’ leer je de beginselen van salsadansen. maar vooral hoe je je dansbewegingen vrouwelijk kunt afronden. Er is speciale aandacht voor flashy arm- & footwork.

Meer info ‘Ladies Only!’  Salsa workshop ‘Ladystyle’
Vrijgezellenfeest Salsa ladystyle
  Amsterdam    Rotterdam    Utrecht  

Popquiz! - ‘Kennen jullie deze nog...nog...nog...??‘ € 25 p.p. incl. BTW
Deze swingende wedstrijd vol muziek en fun is echt een aanrader voor jong en oud! Zing lekker mee met oude én nieuwe hits. luister naar tunes van televisieseries en films en bluf elkaar af met je kennis...zeker weten dat dit voor wat gezonde competitie zorgt in jullie vriendenclub! Onze gulle DJ/Quizmaster deelt de lakens uit en zorgt voor een swingende en informele omlijsting. Het winnende team ontvangt de fameuze ‘Oscar’ van de pop-quizzen!

Meer info Popquiz! - ‘Kennen jullie deze nog...nog...nog...??‘
Popquiz Modern Talking 142x107
  Amsterdam    Rotterdam    Utrecht  

Sensueel dansen en bewegen - Voel je op en top vrouw! € 30 p.p. incl. BTW
Vrouw zijn is niet altijd even makkelijk. Je moet van alle markten thuis zijn. 1000 dingen tegelijk kunnen doen. op hoge hakken lopen. kinderen baren en tussen de bedrijven door ook nog sexy zijn...Het is niet niks. dus gaan wij je een handje helpen! Onze nieuwste hit heet ‘sensueel dansen en bewegen’ en is voor alle dames die lol willen hebben. maar ook vrouwelijker en elegalanter willen leren bewegen. Een beetje extra sex-appeal doet wonderen...dat zul je zien.

Meer info Sensueel dansen en bewegen - Voel je op en top vrouw!
Vrijgezellenfeest Sensueel dansen1
  Amsterdam    Rotterdam    Utrecht  

Beat it! - Dans als Michael Jackson! € 27 p.p. incl. BTW
Wil je een spetterende dansworkshop? Met heerlijke nummers van de King of Pop. Michael Jackson? Then ‘This is it‘!
Leer van onze enthousiaste dansdocent(e) de bekendste moves van Michael Jackson in Thriller. Smooth Criminal. Dangerous en Beat It. De hoeden en de witte tape maken het helemaal af en worden natuurlijk bij de uiteindelijke choreografie gebruikt. Beat It!

Meer info Beat it! - Dans als Michael Jackson!
vrijgezellenfeest michael jackson
  Amsterdam    Rotterdam    Utrecht  

‘Leef je uit met lapdance’ € 30 p.p. incl. BTW
Nieuw. een tikkeltje taboe en ondeugend. maar helemaal ‘hot‘ op dit moment... een lapdance geven! Het is gewaagd en erotisch en fysieker dan onze workshop ‘t Geheim van een striptease‘. maar ook reuze leuk! Een ervaren danseres geeft eerst een show en vervolgens leren jullie alle kneepjes van deze erotische dans.

Meer info ‘Leef je uit met lapdance’
lapdance
  Amsterdam    Rotterdam    Utrecht  

‘Dance around the world!’ - dans samen de wereld rond! € 27 p.p. incl. BTW
Kun je geen keus maken uit ons aanbod? Weet je niet precies wat de bruid nou het allerleukste vindt? In deze workshop dans je letterlijk een rondje om de wereld! Salsa. streetdance. can can. musical dance. hip hop....er komt van alles aan bod. Onze enthousiaste dansdocente zorgt ervoor dat de verschillende stijlen aan het eind van de workshop een mooi geheel gaan vormen. Dus twijfel niet langer en ‘dance around the world. all you boys and girls!‘

Meer info ‘Dance around the world!’ - dans samen de wereld rond!
Wereldbol met dansende kinderen
  Amsterdam    Rotterdam    Utrecht  

‘Karikatuur tekenen’ € 32 p.p. incl. BTW
Een hoog voorhoofd en lange tanden. een stoppelbaard en te kleine handen. Een brede mond. een grote neus... teken ze kleiner (maar niet heus). Gigantische oren om mee te horen. en hé dat zie je niet vaak. zo‘n brede kaak. Staarten. pony‘s. stekels. krulhaar...er mag iets bij. hier en daar. Tijdens deze workshop zet je elkaar op papier en dit zorgt vaak voor veel plezier. Hulp krijg je natuurlijk van onze inventieve karikatuur-tekenaar.

Meer info ‘Karikatuur tekenen’
SITE_karikatuur2_142-107
  Amsterdam    Rotterdam    Utrecht  

‘It’s show time’ musical dance € 25 p.p. incl. BTW
Je bent een ster tijdens deze feestelijke showmusical dansworkshop. In een aangename dansstudio werk je aan een choreografie in de sferen van de musicals Chicago en/of Cabaret. de musicals Fame. Grease. Mamma Mia of Saturday Night Fever. Vooraf kun je jouw voorkeur doorgeven. Een ervaren en enthousiaste choreografe begeleidt je en ook zonder enkele danservaring gaat het zeker lukken. Dus. Broadway of Joop van den Ende.... here we come!

Meer info ‘It’s show time’  musical dance
musicaldanceworkshop
  Amsterdam    Rotterdam    Utrecht  

‘Royal Bluf’ - poker workshop € 34,50 p.p. incl. BTW
Zet je pokerface op en speel het spel!
Tijdens dit kaartspel is het de bedoeling om de hoogst mogelijke kaartcombinaties te maken met onder andere de kaarten ‘aas‘. ‘heer‘. ‘vrouw‘ en ‘boer‘ waarbij je mag ‘bluffen‘ naar hartelust. Sterker nog... wie goed kan ‘bluffen‘ en de juiste ‘pokerface‘ weet op te zetten. heeft een grote kans te winnen.

Meer info ‘Royal Bluf’ - poker workshop
Vrijgezellenfeest_bedrijfsuitje Pokeren
  Amsterdam    Rotterdam    Utrecht  

Lekkere Latin! - workshop Salsa mix € 25 p.p. incl. BTW
Wat kan het soms lastig zijn om te kiezen! Zeker met een groep. want de één wil dit. de ander dat...
Om het je wat makkelijker te maken. hebben wij een nieuwe swingende workshop bedacht. waarbij jullie gegarandeerd plezier hebben én lekker kunnen dansen: de ‘Lekkere Latin’! Dit is een mengelmoes van dansstijlen als salsa. bachata. merengue en de soukous.

Meer info Lekkere Latin!  - workshop  Salsa mix
Vrijgezellenfeest lekkere latin dames
  Amsterdam    Rotterdam    Utrecht  

‘MTV Dance’ € 25 p.p. incl. BTW
Zou je net zo willen dansen als Justin. Britney. J-lo of Janet? Dit kan je leren tijdens deze energieke dansworkshop. Onze professionele dansdocente laat je kennismaken met de trends in de ‘dance grooves’ die je nu op de tv ziet. City jam. streetdance. hiphop. R&B komen allemaal aan bod..

Meer info ‘MTV Dance’
mtvdanceworkshop
  Amsterdam    Rotterdam    Utrecht  

‘Go go discodance’ € 29 p.p. incl. BTW
Hou je van dansen en uitgaan? Kies dan voor onze workshop ‘Go Go Dance‘! Go Go dansers en danseressen zie je vaak in discotheken. Ze dansen op podia. in kooien of op pilaren en zorgen ervoor dat het publiek opgepept wordt zodat iedereen uit hun dak gaat. Onder bezielende leiding van onze enthousiaste danseres leer je nu zelf hoe je zo kunt dansen en bewegen dat je anderen aansteekt om mee te gaan doen!

Meer info ‘Go go discodance’
Vrijgezellenfeest go go disco dance_1
  Amsterdam    Rotterdam    Utrecht  

‘Gimme all you got’ - Rap & Beats - workshop € 29 p.p. incl. BTW
Flow met de rijm. stimuleer je brein. Spit ‘n couplet en Rap-refrein. Je weet het vast al...‘Rappen‘ is ritmisch rijmen op muziek en tijdens deze vermakelijke workshop maken jullie je eigen originele ‘vrijgezellenfeest rap‘. op de muziek van ‘n ‘vette‘ beat onder begeleiding van onze ervaren ‘MC Alex‘. Aan het eind van de worshop krijg je een CD mee. met daarop het resultaat. Een geweldig aandenken aan dit unieke vrijgezellenfeest!

Meer info ‘Gimme all you got’ - Rap & Beats - workshop
Rapdocent
  Amsterdam    Rotterdam    Utrecht  

‘Human Beatbox’ € 29 p.p. incl. BTW
Je mond valt vast letterlijk open van verbazing als je het filmpje bij deze workshop bekijkt. dat weten we zeker. Het komt van ‘You Tube‘ en is in korte tijd bijna 17 miljoen (!) keer bekeken. door mensen van over de hele wereld. Geen wonder. want wat die Franse jongen met zijn ‘Human Beatbox‘ uit z‘n mond krijgt. is ongelooflijk. Nu zijn jij en je vrienden aan de beurt!
Klik hier voor het ‘human beatbox‘ filmpje op Youtube

Meer info ‘Human Beatbox’
beatbox
  Amsterdam    Rotterdam    Utrecht  

workshop Zumba! € 26 p.p. incl. BTW
"Zumba" betekent letterlijk "snel bewegen en lol hebben". Het is dus niet gek. dat het eenvoudig weg onmogelijk is om stil te blijven staan als je deze vrolijke muziek hoort. Zumba is namelijk een mix van allerlei dansstijlen. die doet denken aan warme zomers en vrolijke mensen: salsa. merengue. samba. reggaeton. bachata en soukou. Wil je een onvergetelijk én vrolijk vrijgezellenfeest? Doe dan mee!

Meer info workshop Zumba!
zumba 142x107
  Amsterdam    Rotterdam    Utrecht  


  Vrijgezellenfeest Amsterdam >>
  Vrijgezellenfeest Utrecht >>