English
Zoek    
 
 Activiteiten  
 


  Vorige    Overzicht    Volgende  
Beat it! - Dans als Michael Jackson!€ 27 p.p. incl. BTW

Wil je een spetterende dansworkshop? Met heerlijke nummers van de King of Pop, Michael Jackson? Then ‘This is it‘!
Leer van onze enthousiaste dansdocent(e) de bekendste moves van Michael Jackson in Thriller, Smooth Criminal, Dangerous en Beat It. De hoeden en de witte tape maken het helemaal af en worden natuurlijk bij de uiteindelijke choreografie gebruikt. Beat It!

Locatie
De workshop wordt gegeven in een dansstudio in of om het centrum. Uiteraard krijg je een routebeschrijving van ons, zodat je niet verdwaalt op de dag zelf!

Een andere activiteit?
Spreekt dit toch niet aan of wil je nog iets anders ernaast doen voor een mooi gevuld vrijgezellenfeest? We hebben nog veel meer! Je kan vrij combineren uit ons aanbod en zo je eigen unieke arrangement samenstellen. Vertel ons je wensen en ze komen uit!
 Details per stad:
Amsterdam
   
Utrecht
   
Rotterdam
   
   
 Locatie: Een dansstudio in of rond het centrum van de stad
 Prijs: Euro 27 p.p. incl. BTW
 Minimumbedrag: Euro 265,00 incl. BTW
 Ook leuk! Combineer deze activiteit met een diner in één van deze restaurantsEnkele reacties:

Ik wil nog even reageren namens de hele groep: we vonden de Michael Jackson workshop hartstikke leuk en gezellig! Mocht ik weer een vrijgezellenfeestje hebben dan zal ik aan Doubledutch denken.
Daniëlle Top
Ze hebben het fantastisch gehad. De danseres had er een combi van gemaakt (michael jackson/sexy dansen) en dat was een geweldig succes. De verhalen waren groots en hilarisch (dat is toch wat ik voor ogen had!!) Ik geloof dat ze hier nog maanden op kunnen teren, ha,ha.
Super dat je zo snel iets wist te regelen. De heren hebben genoten.

Waterbeek Loopbaanadvies
Meer reacties weergeven >>Informatie  Boeking