English
Zoek    
 
 Activiteiten  
 


  Vorige    Overzicht    Volgende  
Schilderworkshop ‘Klieder & Klets‘€ 39 p.p. incl. BTW

‘Klieder en klets‘ tijdens deze heerlijke schilderworkshop in een echt schildersatelier. Onder bezielende leiding van onze kunstenaar gaat u aan de slag en schildert u met elkaar een kleurig schilderij voor op kantoor of voor uw vertrekkende collega. U kunt ook een eigen doek schilderen, de mogelijkheden en thema‘s zijn legio. Tussendoor is er voldoende tijd om even ‘te buurten‘ en om lekker bij te kletsen onder het genot van een hapje en een drankje.

Persoonlijk aandenken
Bent u bang voor een slecht resultaat of negatieve reacties? Dat hoeft helemaal niet! De deelnemers zijn altijd enthousiast en zelfs mensen die nog nooit geschilderd hebben, maken de mooite creaties. Dus met de gouden tips van de kunstenaar, komt het helemaal goed. En het schilderij? Dat is een heel persoonlijk aandenken aan deze leuke dag!

Prijs
8 - 14 personen: Euro 42 p.p. inclusief BTW
15 - 25 personen: Euro 39 p.p. inclusief BTW

Een andere activiteit?
Spreekt dit toch niet aan of wilt u nog iets anders ernaast doen voor een mooi gevuld bedrijfsuitje? We hebben nog veel meer! U kunt vrij combineren uit ons aanbod en zo uw eigen unieke arrangement samenstellen. Vertel ons uw wensen en ze komen uit!
 Details per stad:
Amsterdam
   
Utrecht
   
   
 Duur: 2 a 2,5 uur
 Locatie: Ruim en licht schildersatelier nabij het vondelpark
 Prijs: Euro 39 p.p. incl. BTW
De prijsdetails vindt u in de tekst hierboven

 Minimumbedrag: Euro 340,00 incl. BTW
 Inclusief: Locatie, begeleiding, alle materialen, hapjes en drankjes
 Ook leuk! Naaktmodel schilderen, Karikatuur tekenen, Plat Amsterdams met Tante Sjaan
Combineer deze activiteit met een diner in één van deze restaurantsEnkele reacties:

We hebben het gisteren heel fijn gehad. Waar een paar collega’s bij binnenkomst een beetje sceptisch waren was dit in no time, mede door de aanpak van de schilder, helemaal verdwenen. Iedereen is enthousiast aan het werk gegaan. Aan het eind was iedereen trots op z’n eigen werk. De workshop heeft geheel aan onze verwachting voldaan.
Bedankt voor het mogelijk maken van deze leuke middag.

Autoriteit Financiële Markten
Mijn antwoord heeft even op zich laten wachten, want ik wilde alle collegae de gelegenheid geven hun zegje te doen. Louter positieve geluiden. Omdat slechts twee van ons wel eens eerder een penseel en ezel van dichtbij hadden gezien, was het voor de overigen een hele nieuwe ervaring. Dat was aan de resultaten niet te zien, want ik vond ze allemaal wel wat hebben. Momenteel hangen de schilderijen bij ons op de gang van onze werkplek.
Politie Amsterdam
Meer reacties weergeven >>Informatie  Boeking