English
Zoek    
 
 Activiteiten  
 


  Vorige    Overzicht    Volgende  
‘Let‘s go! Cheerleading’€ 30 p.p. incl. BTW

‘Chens en cheers....dit is een heuse cheerleaders ‘yell’ !
Bij het cheerleaden gaat het niet om zomaar wat giechelend heen en weer te wiebelen, nee, het is een ‘serious thing’ als je het goed wilt doen. In met name de VS, maar ook in Nederland is deze atletische dansvorm met turnbewegingen ontzettend populair en wordt er urenlang getraind om bij een sportwedstrijd de supporters op te zwepen en het team aan te moedigen.

Nu heb jij de kans om met je vriendinnen als een showteam op te komen want je leert de basisbeginselen van het cheerleaden en bedenkt een heuse ‘yell’ die past bij het thema van de dag: het vrijgezellenfeest en de bruiloft.
Zeker weten dat je met een enorme energie boost de oefenruimte verlaat en wie weet doen jullie nog een cheer op de bruiloft!

Locatie
De workshop wordt gegeven in een dansstudio in of om het centrum. Uiteraard krijg je een routebeschrijving van ons, zodat je niet verdwaalt op de dag zelf!

Een andere activiteit?
Spreekt dit toch niet aan of wil je nog iets anders ernaast doen voor een mooi gevuld vrijgezellenfeest? We hebben nog veel meer! Je kan vrij combineren uit ons aanbod en zo je eigen unieke arrangement samenstellen. Vertel ons je wensen en ze komen uit!
 Details per stad:
Amsterdam
   
Rotterdam
   
Utrecht
   
   
 Duur: 1,5 uur
 Locatie: De workshop wordt gegeven in een dansstudio, in of rond het centrum
 Prijs: Euro 30 p.p. incl. BTW
 Minimumbedrag: Euro 260,00 incl. BTW
 Inclusief: Professionele begeleiding, 1 drankje p.p. En gebruik van poms
 Ook leuk! Wandel- en fietstours, Go go discodance, Zumba!
Combineer deze activiteit met een diner in één van deze restaurantsEnkele reacties:

We hebben een top vrijgezellendag gehad.
De locatie was super, de afstand naar het restaurant was goed!! De dansjuf was helemaal top. En het resultaat was om te lachen!! Super bedankt voor deze organisatie. Het was een workshop om nooit te vergeten!!

Saskia Groot
De workshop Cheerleading en het travestietheater zijn heel goed bevallen. Het cheerleading was ontzettend leuk en wij hebben ons best gedaan met de cheerleadattributen. (...) Al met al hebben wij ons zeer goed vermaakt en was het prima geregeld. Bedankt! Zelf regel ik met de collega's onze personeelsuitjes en dan zullen wij zeker aan jullie denken!
Maud
Meer reacties weergeven >>Informatie  Boeking