English
Zoek    
 
 Activiteiten  
 


  Vorige    Overzicht    Volgende  
‘Drummen op een djembé’€ 29 p.p. incl. BTW

De taal van muziek verstaat iedereen en maakt iedereen vrolijk. Dus trommel mee tijdens deze laagdrempelige en energieke workshop, waarbij iedereen een lach op zijn gezicht krijgt en samen de leukste ‘beats‘ gedrumd worden. De djembé werd altijd door Afrikaanse stammen gebruikt tijdens belangrijke ceremoniën als bruiloften en oorlogsaankondigingen, maar vandaag kondigen jullie het vrijgezellenfeest van jullie bruid aan!

De ervaren en enthousiaste ‘Faro’ die jullie zal begeleiden heeft o.a. gespeeld als gastdrummer bij Hennie Vrienten (Doe Maar) en het North Sea Jazz festival, hij doceerde aan het Conservatorium Rotterdam en aan leerlingen van middelbare scholen.

Locatie
De workshop wordt gegeven in een passende locatie in of om het centrum. Uiteraard krijg je een routebeschrijving van ons, zodat je niet verdwaalt op de dag zelf!
 Details per stad:
Amsterdam
   
Utrecht
   
   
 Duur: 1,5 uur
 Prijs: Euro 29 p.p. incl. BTW
 Minimumbedrag: Euro 275,00 incl. BTW
 Inclusief: Begeleiding door professioneel docent, locatie, huur 1 djembé p.p. , 1 fris p.p
 Ook leuk! Wandel- en fietstours, Sla je slag!
Combineer deze activiteit met een diner in één van deze restaurantsEnkele reacties:

Het is prima verlopen zaterdag!(...) De meneer die lesgaf op de djembé deed dit heel leuk en het eten was heel gezellig en lekker,het restaurant zag er ook heel leuk en sfeervol uit en het sloot goed aan op het spelen van de djembé. Het was een geslaagde dag! Ik zal jullie site zeker onthouden en bedankt voor het meedenken!
Tanja Stijnman
We hebben een hele leuke dag gehad! Het was erg leuk en Alex heeft ons echt leren djembé spelen. Het had best langer mogen duren van ons!
Marjolein
Meer reacties weergeven >>Informatie  Boeking